Як підібрати безпечні свічки?

29.07.2021 в 14:30
832
Як підібрати безпечні свічки?
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
В першу чергу, важливо відзначити, що при поверхневому огляді ми не можемо розрізнити безпечні від небезпечних.
Арома свічки — незамінний атрибут для створення інтимної і затишною атмосфери, але в той же час вони несуть певну небезпеку. Суть в тому, що при виробництві частина гнотів обробляється кадмієвих або свинцевим покриттям.

У процесі горіння виділяються речовини, які при вдиханні проникають в організм і можуть там накопичуватися.

Кілька рекомендацій по підбору безпечних аромасвічок

В першу чергу, важливо відзначити, що при поверхневому огляді ми не можемо розрізнити безпечні від небезпечних. Нам залишається лише вірити продавцеві і виробнику.
Насипні свічки (віск ,гніт, колба) — насипні свічки
Крім цього, бажано запалювати свічки в особливих ситуаціях, не перетворюючи їх застосування в щоденний сеанс. Одна з прекрасних запобіжних заходів — періодично провітрювати житло, щоб знизити вміст токсичних речовин.
  1. Купуйте свічки з природних компонентів, тобто таких, які вироблені з натуральних інгредієнтів — ароматичних масел. Хіт продажів на ринку — свічки з соєвого воску, які мають перелік переваг перед свічками з бджолиного воску або парафіну, основне з яких — екологічність. До переваг свічок з соєвого воску варто також віднести досить високу температуру плавлення і тривалий час горіння.
  2. Переконайтеся в тому, що гніт зроблений з бавовни. Зазвичай, скорочення гноти не потребують посилення, а трубчасті — оброблені особливим металевим покриттям. Не купуйте свічки зі складними гнотами.
  3. Підбирайте свічки з природними запахами і не беріть ті, які мають в своєму складі штучні ароматизатори та барвники. І так, знаєте ви, що аромасвічки, як правило, проводяться з матеріалу, отриманого з нафти? В такому хімічному складі романтикою і не пахне, варто тільки згадати, що розмова стосується бензолу і альдегідів та інших токсичних речовин, які можуть стати причиною незворотних процесів в організмі. Свічки зі штучними барвниками — бомба уповільненої дії.
  4. Врахуйте, що свічки у вигляді конуса більш безпечні, так як в них немає домішок металів, які додають для підвищення стійкості.
  5. Купуйте свічки з сертифікатом якості. Якщо на упаковці немає повної інформації про товар або вона відсутня, то не варто купувати дану продукцію. Сучасні виробники свічок турбуються про власний імідж і забезпечують реалізовані товари документацією, яка свідчить про повну безпеку для покупців.
Отже, переходьте за посиланням storegalore.com.ua та купуйте необхідні товари по вигідній ціні. Приэмних покупок.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
29.07.2021 14:30 832
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.