Як підібрати сукню у відповідності до фігури?

17.08.2018 в 22:39
902
Як підібрати сукню у відповідності до фігури?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Існує декілька рекомендацій, котрі допоможуть правильно вибрати сукню відповідно до особливостей фігури своєї власниці.
Правильно підібрана сукня підкреслить жіночність і неповторність кожної представниці прекрасної статі, тому до її вибору необхідно підходити з усією відповідальністю.

Існує декілька рекомендацій, котрі допоможуть правильно вибрати сукню відповідно до особливостей фігури своєї власниці.

Сьогодні на споживчому ринку представлений вражаючий вибір суконь на будь-який смак і побажання покупців, однак якщо ви бажаєте підкреслити свою індивідуальність і неповторний стиль, кращим вибором стане сукня від українського виробника, яку можна вибрати та придбати на сайті jhiva.com.ua.

Вибір фасону і дизайнерського виконання сукні безпосередньо залежить від того, куди ви маєте намір її одягати. Для створення вечірнього образу й урочистих випадків найкращим вибором стануть довгі сукні з наявністю декоративних елементів, у свою чергу для щоденного використання краще підходять зручні сукні з довжиною «міні» або «міді». Найлаконічнішим дизайном і стриманістю в кольоровій гамі відрізняються офісні сукні для створення ділового образу.
Варто враховувати, що короткі сукні та сукні із середньою довжиною добре поєднуються з різним взуттям, тоді як довгі сукні найкраще виглядають зі взуттям на підборах.

За допомогою сукні можна грамотно приховати будь-які недоліки фігури. Наприклад, при невираженій талії стилісти радять віддати перевагу сукні з широким поясом, або ж у якості альтернативного варіанту з принтом в області талії.
Щоб візуально приховати повні стегна досить вибрати сукню вільного прямого крою, або сукню з низом. Якщо ж навпаки ви прагнете надати стегнам спокусливого об’єму, кращим вибором стануть сукні з баскою.
Жінкам високого зросту стилісти рекомендують звернути увагу на сукні з середньою довжиною і горизонтальним принтом, і, навпаки, жінкам невисокого зросту чудово підійдуть сукні з вертикальним малюнком.

Необхідно пам'ятати, що велика кількість декоративних елементів візуально додає зайвих кілограмів, це неодмінно слід враховувати жінкам з повною комплекцією.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
17.08.2018 22:39 902
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.