Як правильно робити онлайн ставки

17.12.2020 в 17:11
2351
Як правильно робити онлайн ставки
© Favorit Sport
Для чого роблять ставки? Чи можна заробити гроші на ставках? Як вибрати відповідний вид спорту? У статті детально розкриті відповіді на всі питання.

Чому потрібно вибрати онлайн ставки?

Фаворит спорт ставки дозволяють азартній людині цікаво провести час і відпочити.  У цьому випадку на першому плані буде процес гри, а не результат.  За пережиті емоції людина отримує приємний бонус у вигляді виграшу.
 
Відчуття азарту знайоме багатьом людям.  Людина не тільки переживає за результат, але і пропускає події крізь себе.  Не виключено, що гравець дійде до стану афекту, зробивши ставку на улюблену команду.  Роблячи ставку на улюблену команду, гравець ще більше переживає за інвестицію.  Азарт надає онлайн ставками особливий смак.
 
У період карантину зменшилася кількість спортивних подій, а деякі напрямки відійшли на другий план.  Деякі заходи стали недоступними для любителів спорту.  У 2020 році фанати не змогли проявити свої емоції на стадіонах, боксерських рингах, але вболівальники не втратили інтересу до спортивних подій.  Онлайн ставки дозволяють зробити гру видовищною і швидко реагувати на важливі події.
 
Онлайн ставки приносять додатковий заробіток, а також задоволення від перемоги. Перемагати люблять всі азартні люди.

Особливості вибору спорту

ставки на спорт
Футбол, хокей, бокс, теніс, гандбол або інший спортивний напрямок?  Який вид спорту вибрати для онлайн ставок в БК Favorit? Зупинити свій вибір на командних або індивідуальних видах спорту?  На всі ці питання немає однозначних відповідей.  У будь-якому виді спорту будуть фаворити і аутсайдери.  А ще в спорті постійно відбуваються злети і падіння.  Потрібно тільки пам'ятати про те, що неможливо завжди перемагати.
 
Необхідно розуміти обраний вид спорту зсередини, щоб правильно робити ставки.  Важливо розуміти, що одні команди популярніші інших.  На гру впливають різні чинники, наприклад, травми або втрата фізичної форми.
 
Беттер повинен вибирати близький по духу спорт.  При такому підході можна робити онлайн ставки на нічию, перемогу або навіть поразку.  Обов'язково потрібно аналізувати гру, робити висновки і здійснювати вигідну ставку.
 
"Баварія" (Мюнхен) має найбільш щільний графік серед усіх європейських клубів.  "Баварія" зуміла отримати всі трофеї сезону 2019/2020, а ще мюнхенці зіграли найбільшу кількість матчів.
 
Старт нового сезону Бундесліги показав, що "Баварія" не вважається всесильної.  Такої думки дотримується аналітик Андрій Колесник.  Мюнхенці зіткнулися з проблемами при грі з "Хоффенхаймом", "Гертою".  Першим вони просто програли, а перемога над другими була вистражданою.

У найближчому майбутньому "Баварія" може втратити очки в найнесподіваніших ситуаціях.  Розумні гравці можуть робити онлайн ставки на суперників мюнхенської "Баварії" і отримувати високі коефіцієнти.

Де краще робити ставки?

Ставки на спорт можна робити через Інтернет.  Всі букмекерські компанії з радістю приймають нових клієнтів.  Гравець не повинен поспішати при виборі БК.  Спочатку потрібно проаналізувати всі пропозиції, вибрати найбільш підходящі з них.
 
При виборі БК слід звертати увагу на такі параметри:
  • коефіцієнти;
  • лінія видів спорту, пропонованих подій;
  • методи здійснення фінансових операцій;
  • вибір ставок;
  • доступність офіційного сайту;
  • легальність компанії;
  • насиченість режиму live;
  • які запропоновані бонуси;
  • як працює служба підтримки.

Ставки в БК Favorit точно будуть вигідними, тому що ця компанія заслужила довіру користувачів. Гравцям подобається низька маржа, зручний сайт, велика кількість бонусів і хороші коефіцієнти.

Ставки і їх види

Існує 3 види "чистих" ставок:
  1. експрес;
  2. ординар;
  3. система.
Можна робити комбіновані онлайн ставки.  Ординар - найпростіший вид ставок, який не вимагає від нових гравців великих розумових зусиль.
 
Часто нові користувачі БК віддають перевагу саме ординарної ставкою.  При такому підході гравець має можливість вибрати певний результат.  У разі вибору правильної відповіді, то коефіцієнт буде помножений на суму ставки.  На рахунок беттера надійде солідна сума виграшу.
 
Якщо гравець поставив всього 100 гривень, то в разі виграшу на ординарій він отримує від 120 до 1500 гривень.  Сума виграшу залежить від коефіцієнтів БК.

1. Експрес

В експресі вдало поєднуються одинарні ставки.  Гравець може зробити ставку на кілька різних подій, об'єднавши їх в "експрес".  Кілька ставок можна об'єднати в одну найвигіднішу.
 
У чому полягає перевага ставки експрес?  Коефіцієнти ставок перемножуються між собою.  При вдалому збігу обставин виграш буде більше в порівнянні зі ставками, зробленими окремо.  Експрес краще використовувати для тих видів спорту, в яких події відбуваються максимум протягом 2-х днів.
 
Мінус ставки в тому, що складно передбачити результат спортивних змагань.  У разі невдачі всі інші прогнози зіпсуються, якщо вони будуть вдалими.
 
Азартні люди можуть себе убезпечити.  У ставці експрес не потрібно ставити на поразку чи перемогу команди.  Краще робити онлайн ставки на тотал, матч, подвійний підсумок або тайм.

2. Система

Цей складний вид ставок вимагає від гравця великого досвіду і практики.  Системою можна назвати експреси в сукупності.  На простому прикладі можна добре розібратися з тим, що таке система:
  • команда 1 і команда 2 10 - 3.20 - 4.00;
  • команда 3 і команда 4 32 - 5.00 - 10.5;
  • команда 5 і команда 6 95 - 3.40 - 3.85.
Все це необхідно для створення системи і здійснення ставки.  А ще гравець повинен правильно визначитися з переможцями.  Команди можуть виграти або отримати нічию.

Експрес №1

Команда 1 отримує перемогу над командою 2 (2.10).
 
Команда 3 перемагає команду 4 (1.32).

Експрес №2

Команда 1 перемагає команду 2 (2.10).
 
Команда 5 і 6 отримують нічию (3.40).

Експрес №3

Команда 3 отримує перемогу над командою 4 (1.32).

Команда 5 і 6 отримують нічию (3.40).
 
Всі ці експреси враховуються, якщо гравець робить ставку.  На перший погляд здається, що немає сильних відмінностей між ставками експрес і системою.  Різниця полягає в тому, що в системі можна програти з невеликими втратами.  При одній невдачі в експресі згорить вся ставка.

В системі діють інші правила.  Якщо не зіграє одна спортивна подія, то згорять експреси, до яких було прив'язано захід.  Буде грати все, що залишиться.

Наприклад, якщо команда 1 не отримала перемогу над командою 2, то робочим буде "Експрес 3".
 
Сума онлайн ставки розділяється порівну між експресами.  Гравець може поставити 90 гривень, а всі події зіграють.  В цьому випадку азартна людина отримує 431,8 грн:
 
2.10 × 1.32 × 30 грн + 2.10 × 3.40 × 30 грн + 1.32 × 3.40 × 30 грн = 83,16 + 214 + 134,64 = 431,8 грн
 
Припустимо варіант, що залишився тільки "Експрес 3", при якому виграш складе 136,64 грн (1.32 × 3.40 × 30грн = 134,64).
 
Сума ставки розділяється на 3 різні частини.  Виходить, що в будь-якому випадку гравець отримає грошову винагороду.

Тотали і фори: важливі особливості

ставки на футбол
Що це за ставки в вигляді тоталів?  В такому поширеному вигляді ставок гравці дають прогнози на загальну кількість голів (штрафних, кутових і так далі).  У спортивних змаганнях є ТМ і ТБ.  ТМ - тотал менше, а ТБ - тотал більше.
 
За ставкою ТБ1.5 передбачено, що 2 команди в майбутньому футбольному поєдинку заб'ють мінімум 2 голи.
 
Якщо мінімальна кількість голів в матчі становить 2, то ставка зіграє.  Якщо буде менше голів, то гравця чекає програш.  Є ще ставки з цілим кількістю голів.  Наприклад, при ставці ТБ2 можна отримати повернення, якщо команди забили 2 голи.  Виграш буде, якщо команди заб'ють мінімум 3 голи.
 
Фора дозволяє гравцеві проявляти фантазію.  Азартна людина може розраховувати на "віртуальну" добавку забитих голів.  Розглянемо приклад з футболу, щоб розібратися з усіма особливостями фори.
 
Аналіз перед матчем підтверджує, що команда "А" не може програти.  Можна поставити фору на успіх "А" +1 або Ф2 (+1).  Це означає, що до фінального результату буде додано ще 1 гол команді "А".  Гра з результатом 1: 1 дає команді "А" виграш, тому що додається ще 1 гол.  Ставка зіграє.  Повернення ставки станеться, якщо команда "А" програє з рахунком 1: 0.
 
Повернення онлайн ставки неможливий при нецілих форах.

Чи можна заробити гроші на ставках?

Ставки на спорт навряд чи допоможуть заробити солідні суми, призначені на безбідне життя.  Український футболіст Андрій Ярмоленко часто повторював, що сьогодні ти будеш на коні, а завтра - під конем.  Цю фразу можна застосувати до ставок, тому що одного разу азартна людина отримує виграш, а на другий день відчуває невдачу.
 
Немає великої кількості людей, які постійно живуть на виграші.  Так, в один день можна зірвати великий куш і витрачати зароблені гроші все життя.
 
Відомо, що в Фінляндії азартна людина поставила всього 20 центів, а виграла близько 30000 євро.  Як таке сталося?  Людині просто неймовірно пощастило.  У Формулі-1 2020 ніхто з фаворитів сезону не отримав гран-прі.  Дебютна перемога дісталася французу П'єру Гасли, а почесні місця зайняли Карлос Сайнс і Ленс Стролла.  Невідомий чоловік зробив ставку на те, хто буде на подіумі гран-прі Італії.  Ця людина зуміла для себе спрогнозувати переможний результат.
 
Невідомий поставив на перемогу Гасла, Сайнс і Стролла всього 20 центів.  Найцікавіше в тому, що скромні 20 центів перетворилися в 33398 євро (понад мільйон гривень).

Мільйонерами за допомогою ставок на спорт стали кілька відомих гравців.  Заробити великі суми грошей на бейсболі вдалося гравцеві Джо Пета.  Понад 10 мільйонів доларів виграв на ставках Васу Шан.  Він не зупиняється на досягнутому, продовжує збільшувати заробіток.  Тоні Блум - професіонал за ставками на футбол.  Тоні Блум обіграв букмекера, який потім запропонував йому роботу.

Як правильно робити ставки?

Спочатку новачок повинен визначитися з букмекерською конторою, відповідним видом спорту.  Після цього потрібно правильно навчитися здійснювати онлайн ставки.  А ще новачок повинен запастися терпінням і розуміти, що досвід прийде не відразу.
 
Не можна ставити відразу всю суму на одну спортивну подія.  Потрібно правильно визначити бюджет з лімітом для однієї ставки.  Новачкові не варто робити кілька підсумків на одну спортивну подію.  Експерти стверджують, що краще не починати зі ставок на улюблену команду.  Уболівальники не стримують емоцій, часто переоцінюють шанси своїх кумирів.

Необхідно виробити таку стратегію, яка регулярно буде приносити дохід або хоча б дозволить гравцеві виходити в нуль.  Якщо щось йде не так, то слід поміняти обрану стратегію.  Початківець Беттер повинен морально підготуватися до можливого програшу.  Досвідчені професіонали теж не застраховані від невдач і програшів.  Неможливо постійно робити ставки і отримувати тільки хороші результати.

Про співпрацю з каперами

Капери займаються тим, що продають прогнози на ті чи інші спортивні події.  Співпраця з каперами дозволяє гравцеві отримувати солідні суми в букмекерській конторі.

Розглянемо всі на прикладі матчу "Барселона" - "Реал".  Капер обов'язково повинен проаналізувати попередні матчі, склад 2 команд.  Після цього капер видає нібито точний результат змагання.  Капер гарантує ймовірність успіху мінімум 80%, а покупець може розраховувати на плюсовій заробіток.
 
Деяких каперів наймають букмекерські контори.  Багато з них працюють чесно, але є і такі, які придумують афери.  З цієї причини перед початком співпраці з каперами потрібно добре все обміркувати.

Як почати новачкові?

Новачки повинні дотримуватися такого простого правила: важко в навчанні, але легко в бою.  При правильному підході онлайн ставки на спорт будуть прибутковими і вигідними.  Потрібно підготуватися до можливих складнощів, детально вивчити помилки початківців гравців.  Це необхідно для того, щоб мінімізувати ризики.
 
Одна з найбільших помилок новачків - безсистемна гра.  Гравець не продумує стратегію, але починає робити ставки.  При такому підході не можна розраховувати на регулярний дохід.  Не потрібно боятися зробити неправильний прогноз.  Постійна напруга може призвести до нервових зривів.

Не слід робити ставки на маловідомі види спорту.  Часто відсутність знань призводить до провального результату.  Не можна віддавати всі гроші на онлайн ставки.  У разі програшу новачок розгубиться, розчарується і буде відіграватися за всяку ціну.

Початківець Беттер повинен постійно виводити зароблені на ставках гроші.  Необхідно зрозуміти принцип роботи БК, особливості різних видів ставок.  У перші дні і тижні не буде величезною прибутку.  Потрібно пройти реєстрацію на сайті БК, поповнити свій рахунок.  Також слід визначитися з видом спорту для першої ставки.

Що таке маржа?

У світі ставок існує термін "маржа".  Маржа - то, що БК закладає на певну подію.  Це прибуток букмекера з певного маркету.  Чим вище маржа, тим менше коефіцієнт.  При нульовій маржі гравець може розраховувати на солідний виграш.
 
Ставки з мінімальною маржею ідеально підходять початківцям Беттерам.  Новачки повинні відмовитися від зайвого ризику.  Слід пам'ятати про те, що на фори і тотали букмекери встановлюють найнижчу маржу.

Джерело: https://www.volleyball.ua/news/6893-bukmekerskie-stavki-na-sport-top-5-glavnykh-oshibok
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
17.12.2020 17:11 2351
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.