Як проводиться діагностика шкіри обличчя на апараті Visiа?

22.04.2022 в 13:32
899
Як проводиться діагностика шкіри обличчя на апараті Visiа?
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Особливість аналізу шкіри апаратом Visiа — абсолютно безболісно та безпечно. Даний спосіб діагностики підходить для жінок та чоловіків будь-якого віку

Дбати про шкіру обличчя потрібно постійно. Адже її зовнішній вигляд та стан залежать від багатьох факторів: нашого харчування та способу життя, догляду, косметологічних процедур, які ми для себе обираємо. Іноді здається, що ціна послуг косметолога у Львові — занадто висока, й обійтися можна власними силами. Та лише спеціаліст, використовуючи професійне обладнання, може якісно проаналізувати стан нашої шкіри, обрати доглядові засоби та дати корисні рекомендації. 

Найкращу діагностику обличчя забезпечує апарат Visiа. Він аналізує стан шкіри за багатьма параметрами. А саме:

  • наявність зморшок;
  • рівень зволоженості;
  • пористість;
  • текстура шкіри;
  • плями, які з'явилися внаслідок УФ-пошкодження;
  • забрудненість пор;
  • червоні зони — наявність запалень, мікропошкоджень, розацеа;
  • коричневі плями — пігментація, рубці, веснянки. 

Професійний апарат виконує аналіз за допомогою технології мультиспектральних зображень. Таким чином, косметолог може оглянути не лише зовнішні пошкодження і зміни, а й стан нижчих шарів дерми. 

Як проводиться діагностика на Visiа?

Особливість аналізу шкіри цим професійним апаратом — це абсолютно безболісно та безпечно. Даний спосіб діагностики підходить для жінок та чоловіків будь-якого віку, а також не має суттєвих протипоказів. Підготовка до огляду з Visiа — дуже проста. Більшість косметологів радять не використовувати будь-які засоби, не наносити макіяж та не вмиватися за декілька годин до процедури.

діагностика шкіри обличчя на апараті Visiа

Безпосередньо на консультації косметолог запитує інформацію про ваш вік, стан шкіри та вносить їх в комп'ютер. Далі апарат Visiа аналізує обличчя, роблячи декілька фронтальних та горизонтальних зображень. Отримані дані виводяться на екран. На їх основі косметолог робить висновок про стан шкіри на поточний момент, обирає домашній догляд та процедури для вас.

Також Visiа дозволяє створювати каталоги зображень шкіри. Завдяки цьому, косметолог може відстежувати ваш прогрес після процедур або використання нового догляду, коригувати, за необхідністю, схеми. Усе це дозволяє стабільно покращувати стан вашої шкіри, правильно про неї дбати.

Головна особливість апарату — це моделювання зображення ймовірного вигляду вашої шкіри через 3-5 років. Це фото також аналізується косметологом, й використовується для вибору схеми догляду/процедур, які дозволять попередити ті чи інші зміни в майбутньому. 

Дбайте про власну шкіру з Visiа!

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
22.04.2022 13:32 899
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.