Як вибрати босоніжки для дитини: 10 корисних порад

08.05.2023 в 12:46
1382
Як вибрати босоніжки для дитини: 10 корисних порад
Дитяче ортопедичне взуття / Світлина: minimen.ua
Діти багато рухаються, особливо влітку. Батькам важливо обрати якісне ортопедичне взуття, щоб розваги на свіжому повітрі були комфортними.

Правильність вибору взуття для малюка відіграє більшу роль, ніж може здатися на перший погляд. Неякісні босоніжки не можуть правильно фіксувати стопу та розподіляти навантаження. Щоб діти різного віку почувалися комфортно, під час покупки взуття https://minimen.ua/ важливо взяти до уваги кілька критеріїв.

Який матеріал найкращий

дитяче ортопедичне взуття
Дитяче ортопедичне взуття / Світлина: minimen.ua

Перш за все потрібно враховувати, з якого матеріалу виготовлена пара. Найкращою сировиною для пошиття дитячого взуття вважається натуральна шкіра. Це безпечний, м’який, довговічний матеріал. Сьогодні гідну альтернативу натуральній складає штучна шкіра. Замінники не натирають ногу та не викликають алергічних реакцій.

Досить часто легкі літні моделі шиють з текстилю, парусину, сітки. Це дихаючі матеріали, які добре пропускають повітря та виводять вологу.

Необхідно врахувати, з яких матеріалів виготовлене взуття всередині. Важливо, щоб пара мала шкіряну устілку, м’яке внутрішнє покриття. Ремінці повинні з’єднуватися прихованими швами, щоб не натирати ніжну шкіру малюка.

10 дієвих порад для покупки ідеальної пари

ортопедичне взуття
Дитяче ортопедичне взуття / Світлина: minimen.ua

Діти багато рухаються, особливо влітку. Батькам важливо обрати якісне дитяче ортопедичне взуття, щоб розваги на свіжому повітрі були максимально комфортними та безпечними. Користуючись порадами, вдасться купити зручні босоніжки для дитини.

  1. Відповідний розмір. Взуття не повинно тиснути та не може бути куплене «на виріст». Рекомендовано обирати босоніжки на пів сантиметра більші, адже влітку стопа трохи набрякає.
  2. Жорсткий задник. Він необхідний для дітей дошкільного віку. Задник фіксує стопу, тому знижується ризик виникнення травм через ковзання ноги у взутті.
  3. Закритий носок. Цей критерій важливий для маленьких дітей, які ще не вміють добре тримати рівновагу та часто спотикаються. Такий тип носка захистить пальчики від травмування.
  4. Супінатор. Він допомагає підтримувати амортизаційні властивості людської стопи. Наявність супінатора вкрай важлива для дітей, які страждають плоскостопістю.
  5. Гнучкість підошви.В дитячому взутті підошва має бути одночасно гнучкою та міцною. Найкращим матеріалом для виготовлення вважається термопластична гума, поліуретан, етиленвінілацетат (ЕВА).
  6. Регульований ремінець. Завдяки можливості розширити чи звузити ремінець можна підлаштувати сандалії до ноги малюки та забезпечити взуттю зручну посадку.
  7. Невеличкий каблучок.Ідеальна висота каблучка для дитячих босоніжок становить 0,3-0,5 мм. З його допомогою правильно формується склепіння стопи.
  8. Зручність чищення. Діти люблять гуляти у різних місцях. Навіть брудні калюжі не зупиняють юного дослідника. Тому варто купити босоніжки, які просто мити та сушити.
  9. Дизайн. Діти також можуть бути модниками. Тож варто зважити на думку малюка та обрати взуття, яке йому подобається.
  10. Виробник. Надійні бренди гарантують відповідність продукції міжнародним стандартам якості.

дитяче ортопедичне взуття
Дитяче ортопедичне взуття / Світлина: minimen.ua

При виборі дитячих босоніжок має значення і ціна. Хороше взуття не може бути надто дешевим. Купуючи якісні босоніжки для дитини, батьки роблять вклад в її здоров’я.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
08.05.2023 12:46 1382
4.9 // 7
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.