Як вибрати онлайн безпечне дитяче автокрісло?

19.04.2023 в 18:10
821
Як вибрати онлайн безпечне дитяче автокрісло?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
У режимі онлайн легко купити дитяче автокрісло від провідних світових брендів, з підтвердженими європейськими сертифікатами.

Штрафи за відсутність автокрісла у машині з дитиною — ніщо в порівнянні з ризиком травм та фатального результату у разі аварії. Крісла, що були у використанні, небезпечні: немає гарантії надійності кріплень, невідомі умови попередньої експлуатації. На сайті Avtokrisla.com в режимі онлайн легко купити автокрісло дитяче нове, від провідних світових брендів, з підтвердженими європейськими сертифікатами.

Вік дитини: головний критерій вибору автокрісла

Завдання — забезпечити надійну фіксацію маленького пасажира під час руху. Перед випуском нової моделі в масове виробництво компанії проводять численні краш-тести.

Світова класифікація автокрісел для дітей:

  • 0+ — від народження до 15 місяців, вага до 13 кг;
  • 1 — до 4 років, вага до 18 кг;
  • 2 — 3-7 років, вага до 25 кг;
  • 3 — школярі 6-12 років, вага до 36 кг.

Міняти крісло щороку не потрібно. На сайті Avtokrisla.com представлено трансформери Chicco, GB, Bebe Confort, BabySafe, що служать від народження до 12 років. Довели свою практичність та безпеку крісла Capsula, Maxi-Cosi, Britax Romer, Recaro формату 1,2,3 та 2-3.

Сертифікати безпеки

Виробники використовують різні конструкторські рішення, ергономіку, кріплення, матеріали, способи фіксації дитини. Батькам не потрібно вдаватися у нюанси виробництва та технологій. Достатньо вибрати модель дитячого автокрісла, що має за підсумками випробувань офіційний сертифікат безпеки або відповідне маркування.

дитяче автокрісло

На сайті Avtokrisla.com система пошуку містить фільтр із трьома форматами сертифікатів:

  1. NHTSA — схвалено Агентством безпеки на трасах США;
  2. ECE R44/04 — стандарти Європейської економічної комісії, версія 2010 року, детальний опис усіх елементів системи безпеки виробу, зокрема обов'язковий бічний захист;
  3. R129, або i-Size — директива ЄС 2013 року, застосовується паралельно з ECE R44/04, відрізняється додатковими вимогами до спинок і бічного захисту.

У стандарті i-Size обов'язкова система кріплення ISOFIX на встановлені на сидіннях автомобіля металеві скоби. Новий стандарт зробив обов'язковим розміщення крісел для дітей віком до 15 місяців проти руху автомобіля. У такому положенні голова, шия та хребет малюка захищені краще.

Пошукова система сайту Avtokrisla.com допомагає швидко знайти автомобільне крісло для дитини з конкретними характеристиками. До кожної моделі є докладний опис.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
19.04.2023 18:10 821
4.5 // 2
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.