Як вибрати ортопедичний матрац

26.10.2021 в 13:17
363
Як вибрати ортопедичний матрац
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Щоб матрац відповідав заявленим виробником характеристикам, слід правильно підібрати виріб. Для цього враховуємо основні критерії вибору.
Ортопедичні матраци забезпечують хорошу підтримку хребта протягом ночі, розподіляючи вагу тіла рівномірно. Вироби відрізняються високою міцністю і рекомендовані людям, що страждають хронічними болями в спині, болями в шиї, стегнах і плечах. Ортопедичний матрац також рекомендується для людей, які перенесли деякі види хірургічних втручань. Щоб матрац відповідав заявленим вимогам, слід віддавати перевагу перевіреним виробникам. В інтернет-магазині MatroLux можна замовити ортопедичні матраци в Києві за найкращими цінами.

Особливості та переваги ортопедичних матраців

Ортопедичний матрац має багато зон підтримки (від 3 до 10), які допомагають зменшити біль вночі. Ортопедичний матрац не завжди підходить для вирішення проблем зі спиною, це може залежати від причини болю:
  • М'язові проблеми: болі в спині часто пов'язані з деформаціями, грижами міжхребцевого диска та іншими м'язовими проблемами. Краща альтернатива: зверніться до лікаря для належного лікування.
  • Викривлення хребта: багато людей за своєю суттю мають погану поставу. Це призводить до постійних болів в спині. Правильний ортопедичний матрац може допомогти поліпшити поставу.

Якщо ваш матрац не має правильної твердості, ви, ймовірно, страждаєте від болю в спині. Хороший матрац повинен тримати ваш хребет рівним протягом ночі. Занадто твердий матрац не звільнить точки тиску і не дозволить тілу розслабитися належним чином.

ортопедичний матрац

Щоб ортопедичний матрац відповідав заявленим виробником характеристикам, слід правильно підібрати виріб. Для цього враховуємо основні критерії вибору.

На що звернути увагу при покупці?

Враховуємо такий аспект, як ступінь жорсткості:
  • М'який: цей тип матраца ідеально підходить для людей, які зазвичай сплять на боці, тому що він легко пристосовується до вигинів тіла, забезпечуючи хорошу підтримку стегон і плечей.
  • Середній: це самий універсальний варіант, який має середню напругу в своїй твердості, що дозволяє насолоджуватися приємною вночі в різних позах.
  • Твердий: призначений для тих, хто зазвичай спить на спині або на животі. Він жорсткий і забезпечує правильну поставу для хребта, поступово вирівнюючи його.
Якщо ви сильно потієте вночі, то кращим варіантом буде пружинний матрац. Упаковані в «кишені» пружини забезпечують кращу повітропроникність.

У деяких випадках простір між пружинами призводить до утворення пилових кліщів. Це слід враховувати в тому випадку. Якщо є алергічна реакція на даний вид комах. В такому випадку краще віддавати перевагу виробам, які виготовлені з високоміцного поліуретану, натурального латексу або з піни пам'яті.

Характеристики хорошого ортопедичного матраца

Хороший ортопедичний виріб не тільки має правильну ступінь твердості. В ідеалі потрібно вибирати матеріали для зниження тиску, і вони повинні бути еластичними. Таким чином, хребет вирівняється, і напруга буде знято.

Критерії, які слід враховувати при виборі:
  1. Комфорт. Хороший ортопедичний матрац повинен бути зручним. Під час сну повинно відчуватися розслаблення у всіх частинах тіла, особливо в точках тиску, таких як плечі і таз. При покупці звертайте увагу на щільність матраца (вага на м3), чим вище щільність, тим довше термін експлуатації.
  2. Правильний розмір. Вибір матраца правильного розміру необхідний для повноцінного використання. Розмір буде залежати від конкретних потреб: зростання, кількість осіб, розмір приміщення. Найбільш поширені розміри матраца для пар: 135x190 см, 150x200 см, 180x200 см і 200x200 см. для однієї людини: 90x200 см.
ортопедичний матрац
Замовляйте українські ортопедичні матраци в інтернет-магазині MatroLux з доставкою в будь-яке місто країни. Ми пропонуємо вироби власного виробництва, яким займаємося протягом 15 років. Всі матраци, представлені в каталозі, мають сертифікати, що підтверджують якість. У нас працюють висококваліфіковані співробітники, які мають великий практичний досвід. Ми співпрацюємо з меблевими компаніями та роздрібним споживачем з різних країн.
 
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
26.10.2021 13:17 363
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.