Як вибрати водні атракціони для басейну?

14.08.2020 в 19:40
461
Як вибрати водні атракціони для басейну?
Іллюстрація
Водні атракціони на власній ділянці дозволяють створити унікальний комплекс із масою цікавих розваг, посилених фізичних навантажень і СПА-процедур
Водні атракціони — ідеальний спосіб урізноманітнити розваги на території власного басейну, перетворивши його на міні-аквапарк. Вони дозволяють весело провести час і зробити купання в басейні нетривіальним. Широкий вибір водних атракціонів дає змогу перетворити спекотний літній день на незабутній відпочинок. Недаремно ігрові установки користуються такою популярністю. Вони стануть в пригоді сім’ям з дітьми, які будуть в захваті від гірок, гейзерів, водоспадів, «острівців відпочинку» тощо.

Сьогодні водні атракціони для басейну — одна з найбільш улюблених розваг багатьох людей. В особливості тих, що мешкають в заміських будинках і прагнуть зробити цікавим своє дозвілля і своїх гостей.

Особливості монтажу водних атракціонів

В основу роботи більшості водних атракціонів покладений принцип прямого впливу струменів води та повітря на тіло людини. Його інтенсивність, швидкість і напрям коригуються залежно від особистих вподобань і експлуатаційних можливостей різних моделей.

Сучасні системи атракціонів не потребують складних громіздких конструкцій. Здебільшого для їх швидкого монтажу необхідні компресори для подачі повітря, потужні насоси, які регулюють потужність водного потоку, деякі інші комплектуючі елементи.

Види водних атракціонів

водні атракціони
Басейн на власній ділянці або на території заміського будинку — це не тільки справжній порятунок від літньої спеки і відмінне місце для плавання, а й можливість розважитися.

Існують наступні види атракціонів:
  • водоспади та водяні гармати — виступають у якості декоративного елементу, виконують функцію гідромасажу;
  • пристрої протитечії — створюють штучний потік води, встановлюються навіть у невеликих басейнах, що робить їх дуже популярними серед молоді;
  • фонтани — яскравий декоративний елемент, який робить басейн ексклюзивним;
  • системи аеромасажу — забезпечують підводний масаж тіла за рахунок повітряних потоків, які піднімаються з самого дна;
  • обладнання гідромасажу — використовують струмінь води та інжекції повітря для досягнення ефективного впливу на тіло людини;
  • різноманітні трампліни, гірки — легко встановлюються, приносять масу задоволення дітям і дорослим.
Сьогодні водні атракціони на власній ділянці дозволяють створити унікальний комплекс із масою цікавих розваг, посилених фізичних навантажень і СПА-процедур залежно від розмірів сімейного бюджету. За допомогою різноманітних гірок та установок із підсвічуванням потоки води будуть виглядати оригінально і заманливо.
 
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
14.08.2020 19:40 461
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.