Яке педикюрне крісло буде найбільш функціональним?

23.11.2022 в 19:04
606
Яке педикюрне крісло буде найбільш функціональним?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Читайте корисні поради, які допоможуть правильно обрати комфортні педикюрні крісла для салону красоти.

Найкраще вибирати крісла для педикюру та косметики, оббиті міцним водонепроникним матеріалом, який плавно з’єднується. Це безперечно полегшує утримання меблів у гігієнічній чистоті. Обшивка повинна бути придатною для частої дезінфекції, яку необхідно проводити після кожної обробки.

Звичайно, варто перевірити, чи забезпечить зручне сидіння належний комфорт пацієнта. Подологи та педикюри називають здатність підняти ніжку на потрібну висоту як функцію №1 ідеального виробу. Звичайно, так, щоб людині на сидінні було зручно. Це особливо можливо завдяки окремо регульованим підніжкам для кожної ноги. Цей варіант найважливішого предмета меблів у кабінеті ортопеда найкраще відповідає характеру приміщення.

Крісло ортопед без підлокітників — категорія меблів для ортопеда

Чи варто купувати ортопедичне крісло без підлокітників? Такі версії спокушають нижчою ціною. В описі ортопедичних меблів ви можете прочитати, що підлокітники доступні окремо як опція для встановлення. Це хороший спосіб оптимізувати витрати на період облаштування офісу.

Однак рано чи пізно підлокітники виявляються необхідними. Правда, подологічний стілець можна уявити швидше без підлокітників, ніж без підніжок. Однак без підтримки зручно сидіти під час процедури складніше.

Тому, якщо є можливість — краще відразу знайти більш комфортний для пацієнта варіант.

педикюрні крісла

Гідравлічний проти електрично подологічного стільця: який вибрати, щоб він працював?

Косметичне крісло обертається, підіймається і нахиляється за допомогою електроприводу або гідравлічних рішень. У другому варіанті управління також здійснюється за допомогою пульта або ножної педалі. Тому спочатку ця різниця може залишитися поза увагою покупця.

Сидіння з гідравлічним приводом вважається більш плавним, ніж електричне. Однак в останніх фірмових моделях, наприклад, Beauty System або Azzurro, висоту або кут нахилу можна регулювати так само легко завдяки точним електродвигунам.

Виробники спецтехніки ставлять крісло в базовому варіанті на початку списку. Базовий варіант зазвичай передбачає ручне регулювання, тоді як наступні моделі управляються за допомогою пульта дистанційного керування або ножної педалі.

У нас також є вибір між однією підставкою для ніг і роздільною опцією. Це дуже зручне рішення, яке дозволяє зосередитися на обробленій стопі. Завдяки цьому, піднявши пацієнта на потрібну висоту, ортопед має легкий доступ до нього з усіх боків. Форма підніжок, підлокітників і спинки однакова для всієї серії. Те ж саме стосується обробки. 

Інтернет-магазин https://beauty-market.com.ua/ua/ допоможе знайти якісне крісло.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
23.11.2022 19:04 606
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.