Якими перевагами володіє бітумна черепиця?

14.02.2021 в 22:01
681
Якими перевагами володіє бітумна черепиця?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Вартість якісної бітумної черепиці відносно невисока.
При конструюванні покрівельної системи важливо правильно підібрати матеріал. Адже від того, наскільки відповідально людина підійде до процесу, залежить, наскільки довго вона прослужить. Тому бітумна черепиця придбана на https://loveks.com.ua/krovelnye-materialy/bitumnaja-cherepitsa/ — це, в більшості випадків, найкращий варіант.

Структура бітумної черепиці

До складу бітумної черепиці входять такі шари:
  • Плівка з силікону. З її допомогою можна уберегти клейовий шар від негативного впливу вологи, від ультрафіолетового випромінювання.
  • Самоклеючий шар. Для його підготовки використаний полімерний склад.
  • Бітум. Відповідальні виробники використовують модифікований бітум, який володіє амортизаційними властивостями.
  • Склополотно. Забезпечує високий рівень міцності.
  • Мінеральна крихта.
Якими перевагами володіє бітумна черепиця?

Якими перевагами виділяється бітумна черепиця?

  1. Економічна вигода. Вартість якісної бітумної черепиці відносно невисока. Крім того, в процесі укладання практично не утворюються відходи. Це дозволяє додатково заощадити.
  2. Відмінні шумоізоляційні показники. Навіть у сильний дощ в приміщенні не буде шумно. Обумовлено це тим, що даний покрівельний матеріал володіє унікальними амортизувальними властивостями. При цьому потреби з додаткової звукоізоляції немає.
  3. Можливість вибору привабливого відтінку. В процесі виготовлення бітумної черепиці застосовуються різноманітні види мінерального насипу. Це дозволяє виробникам створювати покриття з унікальними відтінками.
  4. Відмінні теплоізоляційні показники. За допомогою бітумної черепиці можна знизити кількість теплових втрат. У північних регіонах слід додатково встановлювати теплоізоляційні матеріали.
  5. Відносно невелика вага. 1 м² важить не більше 6 кг. Тому бітумну черепицю досить легко перевозити, монтувати, переміщати. Крім того, потреби в додатковому зміцненні кроквяної конструкції немає.
  6. Відносно простий процес обробки. Для того, щоб підготувати бітумну черепицю, можна скористатися підручними інструментами. При необхідності можна оформляти покрівельну систему, яка відрізняється досить складною конфігурацією.
Щоб здійснювати укладання бітумної черепиці, не потрібно залучати майстрів. Досить мати мінімальні навички в галузі будівництва. Але якщо не виходить самостійно провести роботи, то, звичайно, буде простіше довірити справу професіоналу, який зробить все швидко і якісно.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
14.02.2021 22:01 681
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.