Якісно та просто: POD-системи для паріння

23.02.2023 в 18:11
389
Якісно та просто: POD-системи для паріння
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Складається такий прилад з картриджа, в якому залиті якісні рідини для под-систем, акумулятора, вати та койл дроту.

Останні кілька років на ринку України просувається одноразова електронна сигарета. Це продуманий і відразу готовий до вживання пристрій, що дає змогу втамувати нікотиновий голод у будь-який час і в будь-якому місці. В цьому і є ключова перевага одноразової електронної сигарети. Щоб не хвилюватися про якість використовуваних приладів, рекомендується робити покупки в перевірених місцях, наприклад інтернет-магазині Вандал Вейп.

Як працюють POD-системи?

Складається такий прилад з картриджа, в якому залиті якісні рідини для под-систем, акумулятора, вати та койл дроту. Акумулятор передає заряд до металевого дроту, просочена рідиною вата подає пар, а користувач втамовує нікотиновий голод та насолоджується смаком.

POD-системи для паріння

Подібний прилад працює однаково, незалежно від вартості. Але на інтенсивність паріння можуть впливати:

  • потужність роботи одноразки;
  • заряд акумулятора;
  • якість використовуваної рідини.

Від останнього пункту також багато в чому залежить задоволення від насичення парою.

Як вибрати рідину для системи?

Для под-систем продаються заправки, створені на основі сольового нікотину. На відміну від звичайного, він набагато швидше справляється з насиченням організму.

Під час покупки рекомендується звернути увагу на міцність рідини. Залежно від уподобань, у ній може як повністю бути відсутнім нікотин, так і міститися висока доза — 65 мг.

При цьому смакові якості самої рідини не змінюються, вони залишаються максимально насиченими та приємними. Ви легко зможете підібрати фруктові аромати, десертні, ягідні або з імітацією відомих марок тютюну.

Найголовніше, купувати товар виключно від перевірених і відомих компаній. Подібний підхід запобігає можливості придбання підробки. Замовити товар можна онлайн, скориставшись послугами інтернет-магазину Vandal Vape.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
23.02.2023 18:11 389
4.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.