Квартири в розстрочку в ЖК Паркові Озера 2 від Інтергал-Буд

22.04.2021 в 12:36
674
Квартири в розстрочку в ЖК Паркові Озера 2 від Інтергал-Буд
ЖК Паркові Озера 2 / Світлина: parkovyozera.com.ua
В ЖК Паркові Озера 2 є можливість не тільки інвестувати в житло при будівництві, а й купити в розстрочку квартиру з ремонтом.
Тільки власне житло дає справжню впевненість у завтрашньому дні, з цим погодиться кожен. Однак не кожен з нас може собі дозволити придбати вторинну нерухомість навіть на околиці Києва, не кажучи вже про житло в новому домі у хорошому районі. Єдиний вихід при нестачі коштів — купити квартиру в Києві в розстрочку.

Вигоди розстрочки від забудовника

Рішення має бути зваженим, а тому вимагає ретельного вивчення ринку нерухомості, аналіз умов іпотеки у банків і планів розстрочки у девелоперів, якщо ви готові стати інвестором. Інвестувати в будівництво здається ризикованим, але в цьому є свої переваги, зокрема, більш вигідна ціна за квадратний метр на стадії зведення будинку. У цьому разі головним завданням є вибір надійного забудовника.

Одним з них є український забудовник Інтергал-Буд, на рахунку якого понад 74 реалізованих об'єкти та 17-тирічний досвід на ринку нерухомості. І важко уявити скільки сімей отримали можливість купити своє житло в хорошому районі столиці саме завдяки лояльним умовам розстрочки від забудовника. Одна з актуальних пропозицій від Інтергал-Буд — нова квартири в розстрочку в сучасному ЖК Паркові Озера 2.

Паркові Озера 2 — це новий житловий комплекс в Дніпровському районі, розташований в хвилині пішки від парку «Перемога» і в 15 хвилинах неспішної ходи від метро «Дарниця». Комплекс матиме розвинуту інфраструктуру, яка включатиме в себе спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, зону тренувань, продуктові магазини, затишні кафе та все необхідне для комфортного життя.

Також передбачені великий підземний паркінг. А внутрішній двір проєкту спроєктований на стилобаті за концепцією «двір без машин».

Термін розстрочки на квартиру в ЖК Паркові Озера 2 — від 3 місяців до 3 років, з мінімальним першим внеском лише 30% від повної вартості житла.

Квартири в розстрочку — оптимальне рішення для сучасних молодих людей і сімей, які цінують комфорт і якість життя в моменті, які втомилис орендувати і хочуть придбати власне житло. План розстрочки відІнтергал-Буд має значні переваги, порівняно з умовами інших девелоперів:
  • одна з найнижчих гривневих ставок в Україні;
  • немає переплати за відсотками від банку;
  • немає переплати за процентною ставкою;
  • невеликий розмір першого внеску;
  • швидкий термін укладання угоди;
  • немає штрафів за дострокове погашення боргу.
ЖК Паркові Озера 2
Головною перевагою розстрочки на квартиру від Інтергал-Буд є фіксація ціни в доларах США за квадратний метр до повного розрахунку. Це дозволяє не переживати про можливе подорожчання житла за умов зростання ринкової вартості нерухомості в Києві.

Розстрочку на квартиру в ЖК Паркові Озера 2 можна оформити двома шляхами:
  • з терміном до введення в експлуатацію;
  • з виплатами після завершення будівельних робіт.
Таким чином, є можливість не тільки інвестувати в житло в ході будівництва, але також купити в розстрочку готову квартиру з ремонтом, якщо хочете позбутися зайвого клопоту.

Якщо ви готові купити квартиру в розстрочку в Києві, звертайтеся до відділу продажів ЖК Паркові Озера 2:
Київ, вул. Воскресенська, 16Г
Телефон: +38 (044) 344-80-31,
Графік роботи: пн-пт: 09:00-19:00, сб-нд: 10:00-17:00.
E-mail: [email protected]
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
22.04.2021 12:36 674
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.