Машинки на радіокеруванні для моделістів та колекціонерів

31.10.2021 в 13:57
921
Машинки на радіокеруванні для моделістів та колекціонерів
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
В асортименті компанії представлені всі види радіокерованої техніки.
Різноманітні моделі на радіо керуванні цікаві не тільки дітям. Дорослі теж залюбки ними розважаються, збирають і навіть колекціонують. Звісно, і колекційні моделі для дорослих суттєво відрізняються від дитячих іграшок якістю, складністю та ціною.

Компанія Planeta-Hobby займається постачанням саме таких товарів. Ці машини на пульті можна використовувати в трудовій діяльності моделістів. Дана компанія функціонує протягом 10 років і забезпечує впровадження якісного сервісу обслуговування. Компанія регулярно розширює асортимент товарів та забезпечує співпрацю виключно з надійними виробниками.

Діяльність компанії Planeta-Hobby

У колективі компанії функціонують досвідчені фахівці, які регулярно беруть участь у змаганнях серед моделістів. Керівництво компанії регулярно виступає спонсорами різноманітних заходів. Ознайомитись з асортиментом компанії можливо на офіційній сторінці за посиланням. Доставка замовлень по регіонах здійснюється за допомогою транспортних компаній. На весь асортимент продукції надається офіційна гарантія, сертифікати якості та безпеки. Для клієнтів надаються виключно оригінальні моделі та запчастини.

Асортимент продукції

В асортименті компанії представлені всі види радіокерованої техніки. Planeta-Hobby регулярно постачає моделі різних версій від новинок і до найпопулярніших машинок. За підсумками світової презентації забезпечується постачання виробів на радіокеруванні. На сайті компанії представлені моделі з наявністю корпусу та найдрібніших гвинтиків для кріплення. Також є широкий асортимент різноманітних аксесуарів. Користувачі можуть підібрати надійні акумуляторні пристрої, зарядні пристрої, елементи електроуправління та палива.
Машинки на радіокеруванні для моделістів та колекціонерів

Основними видами радіокерованої техніки професійного рівня є:
  • РУ машини.
  • РУ квадрокоптери.
  • РУ літаки.
  • РУ гелікоптери.
  • РУ катери та яхти.
Компанія «Планета Хоббі» забезпечує гарантію якості товарів за допомогою тестування та регулярних перевірок продуктивності. Оригінальні товари бренду Planeta-Hobby мають спеціальні наклейки на коробці. Виробниками зазначеної техніки є китайські та американські розробники. Для клієнтів надаються рекомендації щодо діагностики та налаштування техніки в домашніх умовах. Також надається можливість замовити індивідуальне складання РУ техніки. На певні категорії діють вигідні знижки та акції. Додатково надаються послуги з управління вказаною технікою. Можна підібрати товари різного цінового сегмента.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
31.10.2021 13:57 921
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.