Можливості та переваги мініатюрного iPhone 12 mini

27.06.2022 в 13:56
805
Можливості та переваги мініатюрного iPhone 12 mini
© iPhone 12 mini
Розробники стверджують, що Айфон 12 міні — це найлегший та найменший флагман. Він відрізняється наявністю плоских рамок з матовим покриттям.

Компанія Apple вже не вперше доводить, що навіть гаджет малих габаритів може конкурувати з великими моделями на одному рівні й іноді їх переважати. Мова йде насамперед про iphone 12 mini б у. Взагалі смартфони саме цієї версії розкупили буквально за декілька хвилин по всьому світу одразу, як про них стало відомо. Це вказує на те, що розмір ніяк не впливає на популярність телефону. Можна придбати, як версію міні, так і класичну, проте функціонал буде ідентичний.

Детальніше про формат iPhone 12 mini

Розробники говорять про те, що Айфон 12 міні — це найлегший та найменший флагман. Він відрізняється наявністю плоских рамок з матовим покриттям. Завдяки цьому відчуття, коли цей гаджет у руках, просто неймовірні. Габарити доволі компактні й це плюс, оскільки телефон може знаходитися в одній руці та ним дуже просто користуватися. Тонкі рамки, плоскі боки — це головні особливості моделі, проте потрібно сказати ще й про відсутність заокруглення скла дисплея, що теж дуже зручно та практично.

Слід зазначити, що розробники додали на задню панель гаджету керамічне скло. Воно захищає від подряпин, падіння та іншого механічного впливу. Така модель просто ідеально підходить для дітей, підлітків, дівчат та людей похилого віку, які просто не можуть впоратися з досить великим за розмірами смартфоном, проте бажають мати високу потужність та найкращі характеристики.

Переваги iPhone 12 mini

Якщо не звертати уваги на доволі компактні розміри, то слід зазначити, що Айфон 12 міні може обігнати велику кількість доволі популярних флагманів. Авжеж, йдеться саме про показники продуктивності. Річ у тому, що до цього смартфону розробники додали власний брендовий чіп Apple A14 Bionic.

Якщо порівнювати версію з попередньою, то слід зазначити, що вона десь у два рази потужніша, тому грати в ігри, дивитися відео та перевіряти соціальні мережі буде набагато зручніше.

смартфоны iPhone

Виділяють такі переваги:

  • інноваційне покриття Ceramic Shield;
  • якісне та стійке скло;
  • захист від пилу та вологи за стандартом IP68;
  • найпотужніший процесор.

Ще під час першої презентації представники компанії Apple повідомили про те, що цей смартфон без проблем на переляку можна занурювати на глибину. Максимальний показник — це 6,5 метрів. Слід зазначити, що в воді телефон має перебувати не більше 30 хвилин, інакше техніка просто перестане нормально працювати.

Також гарантія, яку надає сам розробник, ніяк не поширюється на протікання корпусу, що теж потрібно враховувати. Тому краще поводитися з Айфоном 12 міні спокійно та спеціально не занурювати його до води, щоб потім не втратити управління.

Якщо влаштовують розміри Айфона 12 міні, то точно слід обирати саме цей телефон. Навіть оригінальна версія з магазину коштує значно дешевше, аніж класичний великий Айфон 12. Якщо обирати версію б/у, то можна дуже гарно заощадити, проте отримати гаджет з такими самим характеристиками.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
27.06.2022 13:56 805
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.