Можливості та переваги СМС розсилки

19.11.2016 в 22:22
1245
Можливості та переваги СМС розсилки
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Розсилка СМС повідомлень є актуальною для всіх сфер бізнесу.
Сьогодні умови жорсткої конкуренції спонукають шукати ефективні і водночас дієві методи популяризації товарів та послуг. Одним із таких методів в наш час є масова розсилка СМС.

Суттєвою відміною від традиційних дзвінків, є те, що масова розсилка СМС ненав’язливо доносить до цілевої аудиторії потрібну інформацію, таким чином отримувачі СМС сприймають її охоче, без якого-небудь роздратування. Саме тому можна стверджувати, що дана маркетингова стратегія є не тільки цілеспрямованою, але й надзвичайно ефективною .

Замовити вигідну СМС розсилку сьогодні може кожен бажаючий. Для цього необхідно вибрати найбільш підходящий для вашої компанії сервіс СМС розсилок, умови якого зможуть задовольнити потреби вашого бізнесу.

Особливості СМС розсилки

СМС – розсилка передбачає надсилання коротких СМС повідомлень різноманітного змісту на мобільні телефони користувачів. Статистичні дані свідчать, що в результаті СМС розсилки кількість прочитаних користувачами повідомлень сягає позначки 90%, це дозволяє стверджувати, що така реклама є виправданою і дієвою.
Розсилка СМС повідомлень є актуальною для всіх сфер бізнесу, тому що вона при порівняно невеликих капіталовкладеннях дозволяє суттєво збільшити клієнтську базу будь-якої сучасної компанії, а це в свою чергу позитивно відображається на прибутковості та успішності бізнесу.
Навіть у випадку коли після прочитання СМС повідомлення, людина не забажає скористатися послугами конкретної компанії, існує велика вірогідність того, що через деякий час ці послуги їй знадобляться.

Крім того варто акцентувати увагу на тому, що СМС розсилку можна використовувати не тільки з рекламною метою, але й в якості системи нагадувань клієнтам, наприклад про обов’язкові платежі, та в якості оповіщень про оновлення асортименту, або ж вигідні акції.
 
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
19.11.2016 22:22 1245
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.