Навіщо сучасним дітям програмування?

30.12.2021 в 12:44
361
Навіщо сучасним дітям програмування?
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Зараз батьки все частіше віддають дітей навчатися до it-шкіл, де викладачі через інтерактивні методики сприяють зануренню у програмування.

Нинішнє покоління дітей відрізняється креативним мисленням, активністю, швидким освоєнням нових технологій та соціальних мереж. Їм вже нудно відвідувати звичайні гуртки з танців, футболу чи малювання, тому все більше хлопчиків та дівчаток ходять на спеціалізовані курси з програмування. Дитяча IT школа в Києві відмінно підходить для того, щоб діти отримали нові знання, навички, поглибили знання з англійської мови, математики, інформатики, яку зараз викладають у всіх школах України.

Програмування — це цікаво

Зазвичай у школах на уроках школярі засвоюють тільки основи інформатики, чого виявляється недостатньо для того, щоб писати програми, розробляти застосунки та ігри. У звичайних школах вчителі акцент роблять на засвоєнню Excel, Paint, Word. Цього не достатньо для того, щоб підліток, закінчуючи навчальний заклад, зміг без проблем вступити на факультет IT.

Тому батьки все частіше віддають дітей навчатися до it-шкіл, де викладачі через інтерактивні методики сприяють зануренню у програмування. Саме у таких школах вчать комп’ютерні мови, дають системні знання з англійської мови, програмування, інформатики, математики, баз даних.

Головне у цьому процесі — просто, легко та цікаво доносити матеріал до учнів, які мають бути зацікавлені в отриманні знань від фахівців. Розповідати підліткам про те, що це престижно у майбутньому, марно.

Сучасні діти думають по-іншому, вони креативні та дуже відкриті до нового. Вони мають бачити перспективу самостійно, і мають горіти ідеєю стати програмістом, розробником, айтишніком.

Специфіка навчання

IT школа

Викладачі в it-школі спілкуються з кожним учнем окремо, щоб з’ясувати особливості його характеру, темпераменту, виокремити сферу інтересів. З огляду на це застосовується індивідуальний підхід, який наприкінці навчання приносить позитивні результати. Саме тому одні підлітки більш поглиблено вчать конструювання, інші Java, треті занурюються у створення застосунків та корисних додатків для мобільних гаджетів. Є і такі, яким цікавіше працювати з інформацією, обробляти масиви даних, щоб потім створювати різні моделі та програми розвитку кампаній.

Учні у подібних школах отримують, в першу чергу, практичні знання, які вдало поєднуються із теорією. Викладачі наголос роблять на те, що навички потрібно формувати, розвивати та вдосконалювати тільки через практичність, а не сидіння на сайтах і заняттях з теоретичних предметів.
 

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
30.12.2021 12:44 361
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.