Одноразові бахіли та як їх використовувати

10.10.2022 в 11:13
584
Одноразові бахіли та як їх використовувати
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Багато хто думає, що бахіли необхідні тільки для медичних закладів і в галузі косметології. Але це далеко не так.

Бахіли є виробами, виготовленими з матеріалу щільністю від 30 до 65 мкм. Їх використовують у різних сферах життя: у медицині, спорті, косметології, побуті.

Де обов'язково одягати одноразові бахіли?

Багато хто думає, що бахіли необхідні тільки для медичних закладів і в галузі косметології. Але це далеко не так — вироби мають бути на взутті відвідувачів музеїв, художніх виставок. Кожен співробітник харчового, фармацевтичного та хімічного підприємств мають щодня носити бахіли. Це потрібно для того, щоб забезпечити стерильність та безпеку продукції, яку вони виготовляють.

Ви можете переглянути повний перелік установ, де необхідно використовувати одноразові бахіли тут https://simi.kiev.ua/odnorazovyye-bakhily/.

одноразові бахіли

У салонах краси, басейнах та оздоровчих закладах також мають бути бахіли. Але не лише у персоналу, а ще й у відвідувачів. Так керівництво компаній дбає не лише про чистоту, а й про безпеку. Щоб шансів підхопити щось неприємне, не було практично жодного.

У медичних закладах діють підвищені заходи безпеки, тому бахили, як та інші предмети захисту, є невід'ємною частиною.

У побуті бахіли використовують величезну кількість громадян. Наприклад, їх одягають на взуття дитини в машині, щоб не забруднити сидіння. Можна тримати пару в передпокої, щоб у взутті не бігати по хаті за забутими речами.

Різновиди бахіл

Бахіли з поліетилену

  • Екстра — бахіли високої міцності, коштують недорого. Виробляються в єдиному розмірі та продаються в коробках по п'ятдесят одиниць;
  • Екстраплюс. Вироби, які мають другу гумку, щоб краще фіксуватися на взутті;
  • Суперміцні. Бахіли, не чутливі навіть до реагентів та підвищеної вологості. Такі вироби носять у холодну пору року. Захисні властивості виробу зберігають до п'яти годин при безперервному носінні;
  • Текстуровані. Медичні бахили з рифленим покриттям. У них не слизько. Дані вироби застосовують у відділеннях хірургії, операційних та травматологіях. Крім того, їх часто застосовують люди похилого віку;
  • Ламіновані. Цей вид бахіл повністю стійкий до зовнішніх факторів. Свої функції виконують до восьми годин при безперервному носінні.

Особливості вибору

Практично 90% бахіл, що випускаються, фасуються на виробництві в пакуванні по п'ятдесят або двісті одиниць. Будь-який вид бахіл впорається зі своїм основним завданням — захист поверхні від води та бруду. Різниця полягає тільки в щільності виробу та його фактурності.

Головною при виборі одноразових бахіл є мета придбання. Людині потрібно розуміти, навіщо їй потрібні бахіли, за яких обставин вона їх одягатиме і наскільки тривалий час вони будуть на взутті.

Найчастіше бахіли гуртом закуповуються великими підприємствами. До них належать медичні установи, освітні, громадські тощо. Керівництво організацій здійснює придбання виробів за допомогою інтернет-магазину бахіл. В Україні можна купити вироби за доступною ціною як гуртовому покупцю, так і пересічному обивателю. Бахіли — це, здавалося б, проста річ, але її наявність така важлива.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
10.10.2022 11:13 584
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.