Основні нюанси при оформленні вантажів

15.12.2020 в 18:47
478
Основні нюанси при оформленні вантажів
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Оформлення вантажу — відповідальний процес. Крім витрат часу він вимагає знань митного кодексу, ряду законів і правил.
Якщо ви хочете перевезти вантаж з іншої держави, то перше, що потрібно зробити, — подбати про оформлення. Коли на товар є всі необхідні і правильно заповнені документи, то він з більшою частки ймовірності безперешкодно перетне кордон і буде доставлений в строк. Щоб уникнути неприємних наслідків — простоїв вантажу на митниці і штрафних санкцій, варто спочатку серйозно підійти до справи. А саме, довірити його митної брокерської компанії https://www.uvs.in.ua/ . УкрВіпСервіс вже багато років є провідником сфері міжнародних вантажних перевезень.

Чому з УкрВіпСервіс надійно?

Оформлення вантажу — відповідальний процес. Крім витрат часу він вимагає знань митного кодексу, ряду законів і правил. І все ж головним критерієм успішної операції залишається досвід. Зрозуміло, наймати штат фахівців — не завжди доцільно. Набагато ефективніше — передати завдання на аутсорсинг в УкрВіпСервіс: https://www.uvs.in.ua/uslugi-tamozhennogo-brokera/ .

У компанії кожен фахівець займається своєю справою. Якщо ви звертаєтеся в УкрВіпСервіс за послугою, то можете бути впевнені, що:
  • отримаєте розгорнуту консультацію і оптимальні варіанти вирішення вашого завдання;
  • нічого не пропустіть, тому що вам допоможуть зібрати пакет необхідних документів;
  • під ваші цілі складуть логістичний маршрут і підберуть відповідний транспорт;
  • вантаж проконтролюють на кожному етапі;
  • оформленням на митниці займуться досвідчені митні брокери.
При цьому ви не витратите час і зайві кошти.

Правила і процес розмитнення

процес розмитнення вантажів
По суті підготовка до розмитнення починається ще на етапі збору та заповнення документів.

Від вас буде потрібно договір ЗЕД, в якому вказуються всі платіжні дані по вантажу, що перевозиться. Цей документ підтверджує угоду двох сторін про транспортування товару.

Всі інші документи повинні відповідати тому, що зазначено в договорі ЗЕД. Обов'язковою є комерційна документація: рахунок-фактура і заповнений інвойс. Також знадобляться транспортні накладні на той вид транспорту, яким буде перевозитися вантаж.

Сертифікати відповідності, довідки, висновки СЕС потрібні лише в окремих випадках, що залежать від класифікації вантажу.

Тільки з повним пакетом заповнених документів можна говорити про внесення компанії до митного реєстру. А після ряду процедур, які мають на увазі визначення коду і характеристик товару, заповнюється митна декларація.

Зрозуміло, митний брокер впорається з цим в рази швидше і ефективніше. А головне, завчасно подбає про повний пакет документації та запобігатиме простої вантажу на митниці.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
15.12.2020 18:47 478
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.