Переваги тандем стрибків із парашутом

05.11.2021 в 12:25
534
Переваги тандем стрибків із парашутом
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Будь-яку людину не змусять стрибати без важливого інструктажу, так що ви спочатку підготуєтеся морально і дізнаєтесь про всі особливості.
Стрибок з парашутом – те, що має зробити кожна людина хоч раз у своєму житті. Іноді стрибають самостійно після проведеного інструктажу та спеціальної підготовки, але найчастіше стрибок здійснюється у тандемі з інструктором, це робить політ безпечнішим і так людина точно зважиться стрибнути. Як правило, така розвага коштує недешево, тому якщо ваша близька людина давно мріяла про стрибок з парашутом, можна подарувати йому або їй сертифікати рівне та втілити мрію в реальність.

Перший стрибок: всі особливості

Будь-яку людину не змусять стрибати без важливого інструктажу, так що ви спочатку підготуєтеся морально і дізнаєтесь про всі особливості. Далі ви відправитеся на аеродром для тріумфальної пригоди. При собі треба мати:
  • документ, що засвідчує особу;
  • дозвіл батьків у письмовій формі (якщо вам ще немає 18 років);
  • також важливо бути в одязі, що повністю прикриває руки та ноги, у взутті на потовщеній підошві та рукавичках.
Якщо все при вас, можна відправлятися на прижок з парашутом рівне й отримувати незабутні враження.

Хто може стрибнути?

Людина не зможе використовувати сертифікат, якщо не відповідатиме деяким вимогам:
  • наприклад, якщо його вага менша за сорок або більше ста кілограмів;
  • вік менше шістнадцяти років;
  • не повинно бути проблем із руховими органами або перенесених травм голови.
Переваги тандем стрибків із парашутом

Переваги тандем стрибка

Здійснити стрибок з парашутом у Рівному у тандемі з досвідченим інструктором з висоти чотири тисячі метрів – означає отримати незабутні емоції. Політ триватиме протягом хвилини або більше у вільному падінні, за цей час можна насолодитися гарними краєвидами. За необхідності можна записувати все, що відбувається на відеокасету. Стрибок точно запам'ятається надовго у пам'яті, а так ще можна буде й подивитися на все збоку. Для стрибків у тандемі з найбільш досвідченими майстрами використовується найбезпечніший прямокутний парашут, застосовується найкраща перевірена техніка. Людину «прикріплюють» до фахівця надійно.

Підвісний пристрій новачка з'єднаний з підвісним пристроєм інструктора, за його спиною пристебнуті парашути. Разом вони стрибають із вертольота і насолоджуються тим, що відбувається. І лише потім інструктор розкриває купол, під яким тандем новачка з інструктором опускається. Усі дії (контроль висоти, розкриття купола, керування польотом та посадку) здійснює тандем-майстер. Процес посадки дуже плавний і відбувається неподалік місця зльоту. Є ще одна перевага тандему – можливість зняти на відеокамеру свій політ і вже потім дивитися відзняте відео, знову переживаючи враження вільного падіння, але без побоювань за погане приземлення.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
05.11.2021 12:25 534
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.