Піцерія «PizzaKing» у Києві — найсмачніша классика у столиці

05.02.2020 в 18:23
579
Піцерія «PizzaKing» у Києві — найсмачніша классика у столиці
Ілюстрація / Фото: з відкритих джерел
Піцерія Pizzaking — заклад, який працює у Києві вже не перший рік та завоював довіру багатьох клієнтів по всьому місті.

У світі вже багато років існує культ піци. Немає, мабуть, жодної страви з більшою популярністю, ніж піца. Її їдять у кожному куточку планети, на сніданок та вечерю, із друзями та коханими, вдома та у ресторанах. І неспроста: піца дуже поживна, деякі дієтологи навіть дотримуються думки, що корисніше на сніданок з'їсти шматочок піци, аніж вівсяну кашу з молоком. Ці ароматні шматочки тіста з сиром полюбляють однаково як дорослі, так і дітлахи.

Де в Києві замовити смачну піцу?

Одна з найголовніших переваг піци над іншою їжею — можливість зручно замовити її додому. Для того, щоб поласувати цією смачною стравою, вам навіть не доведеться виходити з дому.

Ще одною особливістю піци є те, що в неї існує дуже багато різноманітних варіантів. Піца для веганів та м'ясоїдів, навіть піца з декількома наповнювачами одразу — все це можливо замовити додому та скуштувати в нашому кафе. Приємна атмосфера закладу допоможе вам гарно провести час із вашими друзями або другою половинкою. На кухні в нас працюють професійні кухарі та піцайоли, наше обладнання повністю відповідає технології виготовлення піци. Усі продукти — найпершої свіжості, адже ми турбуємося про наших клієнтів.

Які цікаві факти ви знаєте про піцу? Пропоную вам дізнатися ще декілька:

  • У народі прийнято вважати, що піца фастфуд та шкідлива для фігури. Проте це не так — бездріжжове тісто та запечені овочі роблять піцу тільки корисною.
  • Існує ще один цікавий різновид піци — кальцоне, який, доречі, теж можна скуштувати у нашій піцерії. Це піца, яка готується з різноманітною начинкою, але у закритому вигляді.
  • Перша піцерія відкрилася у далекому 18 столітті.
  • Класична піца — це трохи розкатаний шматок тіста із начинкою з томатів, прянощів та оливкового масла.
PizzaKing

Піцерія Pizzaking — заклад, який працює у Києві вже не перший рік та завоював довіру багатьох клієнтів по всьому місті. Ми стараємося задля вас, покращуємо свій сервіс, з 1 вересня 2019 року працює цілодобова доставка та послуга «піца з собою» — хіба це не круто? Наше кафе постійно має декілька акційних позицій, познайомитися з якими ви можете у нашому меню. Окрім піци, можна також замовити картопельку, напої, курячі крильця — навіть найбільша компанія залишиться задоволеною! Якщо замовити піцу на сайті то можна отримати спеціальні акційні пропозиції по дещо нижчій ціні. Також для великої компанії можна обрати комбо пропозицію з великою знижкою.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
05.02.2020 18:23 579
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.