Політ на літаку в Хмельницькому – подарунок, який принесе незабутні емоції

15.08.2021 в 16:02
4671
Політ на літаку в Хмельницькому – подарунок, який принесе незабутні емоції
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Подібна розвага приносить радість абсолютно всім, тому що це певний екстрим у поєднанні зі спостеріганням за красивими місцевими ландшафтами.
Хочете зробити коханій людині або дорогому другу незабутній ні на що не схожий сюрприз, так щоб презент запам'ятався назавжди? Тоді подаруйте враження. Купіть коханій або товаришеві подарунковий сертифікат політ над хмельницьким, така подія надовго залишиться в пам'яті. Послуги надаються на базі аероклубу «Хмельницький» на літаку Piper Cherokee. Подібна розвага приносить радість абсолютно всім, тому що це певний екстрим у поєднанні зі спостеріганням за красивими місцевими ландшафтами. Можна здійснити політ на вертольоті або повітряній кулі. Останній варіант більше підійде для закоханих пар, хоча і на вертольоті буде не нудно удвох з коханою.

Як все відбувається?

Все відбувається наступним чином:
  • Щасливі володарі сертифікатів спочатку повинні зареєструватися на рейс в зручний для них час і прибути на аеродром у Хмельницькому.
  • Після зустрічі з пілотом в обов'язковому порядку проводиться інструктаж. Учасникам подорожі видаються навушники і система радіозв'язку на борту літака Piper Cherokee.
  • Під час польоту адреналін буде кипіти в крові, даруючи непередавані відчуття. Якщо вам недостатньо екстриму, у вас є можливість зайняти місце пілота і самостійно управляти транспортом. Звичайно, це відбувається під наглядом капітана, проте ви зможете власними руками вести літак і насолоджуватися красою безмежного неба і природними пейзажами.
Політ на літаку в Хмельницькому – подарунок, який принесе незабутні е

Деякі обмеження: для кого подарунок не підійде?

На жаль, подібні розваги деяким людям протипоказані. Причиною тому можуть бути різні хронічні захворювання. Також не можна вирушати в подібну подорож людям, які недавно перенесли хірургічне втручання. Польоти обмежені також для клієнтів, у яких діагностовано:
  • серцево-судинні та неврологічні захворювання;
  • психічні розлади;
  • гострі інфекційні хвороби.
Заборонені польоти жінкам, які перебувають в «цікавому» положенні, тобто вагітним. Також варто зауважити, що до польотів допускаються діти, які досягли 8-річного віку. Обмеження по вазі складає до 180 кг на двох осіб. Політ на літаку від компанії Твоє принесе масу емоцій, ви чудово проведете час і запам'ятайте цей день назавжди. Такий подарунок можна подарувати не тільки близьким людям, а й колегам, які давно мріяли політати. Оцінять сертифікат на політ і любителі екстриму, і красивих пейзажів. Це дійсно ті емоції, які повинен випробувати кожен хоча б раз у своєму житті.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
15.08.2021 16:02 4671
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.