Школа англійської мови LSE: зручне навчання

24.12.2021 в 02:36
391
Школа англійської мови LSE: зручне навчання
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
З метою якісного вивчення англійської мови рекомендовано співпрацювати зі школою LSE (London School of English).
Знання англійської мови сьогодні може знадобитися у найрізноманітніших сферах життя, від туризму до бізнесу. Ця мова має статус міжнародної, її розуміють у різних країнах, тому, знаючи тільки англійську, можна впевнено подорожувати, не переймаючись за мовний бар'єр. З метою якісного вивчення англійської мови рекомендовано співпрацювати зі школою LSE (London School of English). Школа англійської мови LSE  працює на території Києва, Одеси та Львова. Таким чином, люди мають можливість вивчати іноземну мову за найкращими програмами. За 25 років досвіду роботи онлайн курси LSE стали найкращим інструментом для вивчення англійської мови.    

Особливості навчання

Програма школи базується на підручниках від світових видавництв. У період уроків студенти вивчають сучасні розмовні конструкції під чуйним керівництвом освітян. Студенти мають можливість аналізувати виключно життєві ситуації із застосуванням різних обертів. Таким чином забезпечується якісний прогрес у вивченні мови. Усі викладачі онлайн школи LSE є сертифікованими спеціалістами з наявністю профільної освіти. Статус викладачів підтверджують міжнародні сертифікати у галузі викладання англійської мови. Педагоги також працюють екзаменаторами у Pearson та Cambridge.

Переваги школи LSE

Основними перевагами навчання в онлайн школі LSE є:
  • Комфортний графік віддаленого відвідування занять.
  • Базові форми навчання: онлайн чи офлайн формат.
  • Широкий вибір програм відповідно до рівня знань студентів.
  • Можливість навчання людей різного віку.
Школа англійської мови LSE: зручне навчання

Підготовка до міжнародних іспитів

Досвід роботи та кваліфікація фахівців забезпечують позитивний результат складання міжнародних іспитів з першого разу. Профільні викладачі ретельно орієнтуються у програмі іспитів, тому забезпечують для студентів належну підготовку. У процесі підготовки до іспитів використовуються виключно авторитетні матеріали від світових видавництв. Фахівці регулярно проводять пробні тести з метою оцінки прогресу студентів та опрацювання помилок.

Сертифікат IELTS є оцінкою міжнародного іспиту з високою репутацією. Студенти мають можливість використовувати цей сертифікат для навчання в іноземних вузах, у процесі побудови кар'єри або переїзду до англомовної країни. Фахівці школи LSE надають якісну підготовку до іспитів та забезпечують безкоштовні консультації. Також розробляються індивідуальні освітні програми. Доступ до програм здійснюється за допомогою інтерактивної платформи.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
24.12.2021 02:36 391
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.