Шоколад Callebaut: види та основні переваги

16.01.2022 в 17:51
453
Шоколад Callebaut: види та основні переваги
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Шоколад Callebaut випускають у різних формах: брусочки, калети, драже.
Практично всі люди люблять їсти шоколад, крім того, його використовують у кулінарії для створення справжніх шедеврів. Тому сьогодні з'явилося чимало подібної продукції від різних брендів. Справжню популярність отримав шоколад Barry Callebaut, який цінують за його неперевершений смак та приємний запах. Саме він вважається найкращим у світі.

У чому особливість шоколаду Callebaut?

Бельгійський шоколад – це висока якість, неповторний смак та солодкий аромат. Цей продукт зібрав у собі все найкраще, а ефект глянсового блиску на поверхні плитки надає йому особливої «родзинки». Цей шоколад застосовують багато кондитерів. З нього створюють:
  • чудові прикраси для тортів;
  • виготовляють цукерки;
  • використовують як начинку для випічки.
Шоколад Callebaut випускають у різних формах: брусочки, калети, драже. Завдяки величезному вибору та різноманітності продукту можна купити бельгійський шоколад й саме той, який повністю задовольнить усі бажання споживача.

Різновиди шоколаду Каллебаут

Розрізняють кілька видів бельгійського шоколаду Барри Каллебаут. Кожен із них має свій оригінальний смак.

Рубіновий

Це універсальний у використанні шоколад, який завдяки своєму незвичайному рубіновому відтінку отримав таку назву. Він має ніжний вершковий смак з ягідними нотками. Однак його головні переваги – це натуральний склад, який містить вітаміни, мінерали та антиоксиданти.

Білий

Цей шоколад має ніжну структуру та привабливу глянсову поверхню. Збалансований натуральний склад, м'який смак і приємний аромат роблять його одним із найбільш популярних. Він досить стійко переносить вологість та перепади температури.
Шоколад Callebaut: види та основні переваги

Молочний

Цей вид шоколаду має гарний глянсовий блиск, він дуже пластичний. Його легко можна подрібнити на крихту і швидко розплавити. Найчастіше його використовують для прикрас десертів, а також надання їм незвичайного смаку.

Чорний

Головні переваги цього шоколаду полягають у відсутності будь-яких добавок, тобто в ньому немає барвників та штучних ароматизаторів. Чорний шоколад «Каллебаут» має гладку поверхню з глянцевим ефектом. Кондитерські фігури, які виготовляють із цього шоколаду, виходять дуже міцними після застигання. Шоколад Callebaut – це ідеальний вибір для всіх. Переконайтеся у цьому самі, скуштувавши бельгійську продукцію. Не забувайте що його потрібно купувати тільки у перевірених місцях, що продукція була оригінальною й мала натуральній склад.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
16.01.2022 17:51 453
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.