Страхова компанія «ПРОВІДНА» розповіла про особливості роботи в сучасних реаліях

23.08.2022 в 10:36
581
Страхова компанія «ПРОВІДНА» розповіла про особливості роботи в сучасних реаліях
Страхова компанія «ПРОВІДНА»
Не дивлячись на проблеми, які сьогодні має СК «ПРОВІДНА», вона й надалі старається підвищувати якість сервісу та виконувати всі зобов'язання.

Воєнний стан, який діє сьогодні в Україні, не впливає на зобов’язання страхової компанії «ПРОВІДНА» перед своїми клієнтами — компанія попри війну, виконує свої зобов’язання за договорами страхування в повному обсязі.

Повномасштабне вторгнення російської армії, яке почалося у ніч 24 лютого 2022, стало страшним викликом для кожного українця, причому це стосується як простих громадян, так і представників будь-якої сфери бізнесу. Що стосується проблем, з якими стикнулася страхова компанія «ПРОВІДНА», то це насамперед суттєве зниження страхових платежів, а також міграція кадрів у більш безпечні регіони України, а також за кордон.

Ще однією проблемою стало стрімке подорожчання послуг станцій технічного обслуговування автомобілів, а також медичних закладів, що обслуговують клієнтів компанії. Однак, такі проблеми хоча і стали випробуванням, але не змогли вплинути на безперебійну роботу СК «ПРОВІДНА», а все тому, що в неї є власні страхові резерви «про запас», які й стали в нагоді цього разу. Крім цього, страхова компанія «ПРОВІДНА» може розраховувати й на допомогу від власника з Нідерландів Якоба Вестерлакена (Consorcium B. V.), який підтвердив, що у разі необхідності підтримає компанію при будь-яких умовах.

Як страхова компанія «ПРОВІДНА» працює в умовах воєнного стану

В СК «ПРОВІДНА» розповіли, що перші місяці після російського вторгнення в Україну були найскладнішими, адже багато клієнтів компанії переїжджало в інші регіони та за кордон, а підприємства масово призупиняли свою діяльність. Кількість страхових платежів в таких умовах очікувано знизилась, а корпоративні договори не переукладались.

Як повідомляє пресслужба СК «ПРОВІДНА», основний обсяг продажу страхова компанія «ПРОВІДНА» отримувала в центральних регіонах України. Максимальне зниження кількості продажу відбулося саме коли бойові дії велись у Сумській, Чернігівській на Київській областях, але після їх деокупації продаж знову почав зростати.

На сьогодні, страхова компанія «ПРОВІДНА» повноцінно працює та виконує всі свої зобов’язання перед клієнтами. Деякі страхові продукти при цьому в компанії адаптували під сучасні умови, зокрема що стосується можливості замовляти покриття відшкодування збитків, завданих через військові дії.

Не дивлячись на всі проблеми, які сьогодні має страхова компанія «ПРОВІДНА» у своїй роботі, вона й надалі старається підвищувати якість сервісу, допрацьовує свій мобільний додаток, вкладаючи в автоматизацію комунікації з клієнтами, залучає більшу кількість провайдерів телемедичних консультацій, а також розробляє нові страхові продукти, які можуть бути корисні клієнтам саме в сьогоднішніх умовах.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
23.08.2022 10:36 581
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.