Свайп — один з лідерів продажу техніки Apple в Україні

16.02.2020 в 11:40
701
Свайп — один з лідерів продажу техніки Apple в Україні
Ілюстрація / Фото: з відкритих джерел
Інтернет-магазини «Свпайп» відрізняються на тлі аналогічних компаній з продажу якісної техніки Apple
Інтернет-магазин Свайп працює в Україні понад рік і має представництва в 5 областях країни. Це надійна мережа магазинів, які продають абсолютно будь-яку техніку бренду Apple:
  • телефони;ноутбуки;
  • фітнес-трекери;
  • годинник;навушники;
  • плеєри і так далі.
Бренд Apple цінується на всіх континентах. Це якісна сучасна техніка, виробники якої враховують всі тенденції і вимоги користувачів. Саме цей бренд першим патентує безліч програмних продуктів, дозволяючи своїм клієнтам радіти інноваційним рішенням.

Чому СВАЙП?

Магазини Свпайп відрізняється на тлі аналогічних компаній. Серед переваг:
  • Широкий асортимент техніки та аксесуарів: від захисного скла на смартфони до ультрасучасних ноутбуків.
  • Тільки оригінальна техніка — ніяких реплік і підробок.
  • Якісний сервіс — тут техніку перевірять, допоможуть її налаштувати, розкажуть про всі можливості того або іншого пристрою.
  • Досвідчені консультанти — вони допоможуть зробити оптимальний вибір, який задовольнить всі потреби клієнта.
  • Гарантія 24 місяці на всю техніку.
  • Доставка в усі населені пункти України.
  • Доступна вартість.
  • Сертифікований сервісний центр, який в найкоротші терміни усуне проблеми з технікою, якщо вони мають місце бути.
техніка Apple
За рік своєї роботи фахівці компанії Свайп продали сотні одиниць товарів, надавши відмінний сервіс клієнтам. Одним словом, команда мережі магазинів Свайп піклується про кожного клієнта, надаючи повний спектр послуг, пов'язаний з продажем і обслуговуванням товарів бренду Apple.

Trade-in і кредит

Якщо у вас немає необхідної суми грошей на придбання того чи іншого товару від Apple, ви можете оформити кредит. Це ідеальний варіант в даному випадку — ви зможете користуватися придбанням вже сьогодні, не відкладаючи його покупку на потім.

Також є зручна послуга Trade-in для тих людей, у яких є старі версії техніки Apple. Так, здавши стару техніку, ви можете придбати нову з великою знижкою. Якщо у вас кілька одиниць техніки Apple, сума знижки буде ще вищою.

Не виключено, що ви зможете придбати новітню модель популярного смартфона практично безкоштовно. Оцінюють техніку в Trade-in кваліфіковані фахівці, які вивчають не тільки технічний стан тієї чи іншої речі, а й зовнішній вигляд. Оцінка проводиться чесно і прозоро.

Активована техніка

техніка Apple
До активованої техніки Apple відносять новий IPhone, IPad та MacBook, який не був у користуванні. Звідки береться така техніка? Все просто — вітрина. Для того, щоб майбутні клієнти оцінили усі переваги гаджетів, на вітрині присутні активовані пристрої, що в свою чергу несуть користь для клієнта у попередньому огляді та можливість купити новий пристрій за нижчою ціною.

Поспішайте придбати сучасний гаджет від Apple за найкращою ціною в Україні! Свайп — інтернет-магазин якісної техніки Apple.
 
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
16.02.2020 11:40 701
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.