Тури вихідного дня: що обрати?

26.04.2020 в 23:49
612
Тури вихідного дня: що обрати?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Відвідуючи Мюнхен, людина може спробувати різноманітні сорти пива, смачні ковбаски.
Сьогодні людині все складніше виділяти час на те, щоб відпочити. І спеціально для таких людей і були підготовлені на https://tangotravel.com.ua/aktsiini-tury/aktsiia-na-vik-end/ тури вихідного дня. Щоб скористатися такою пропозицією, достатньо визначитися з кількістю країн, які планує відвідати людина.

1.Містичний тур: Прага-Дрезден

Цей тур має масу унікальних характеристик. Вибираючи цей тур, можна відвідати не тільки Прагу, яка дивує унікальною архітектурою, а також великою кількістю легенд. Ще один унікальне місто, який входить в тур – це Дрезден. Тут можна відшукати не тільки дивовижні культурні місця, але і безліч пам'яток. Вирушаючи в тур Прага-Дрезден, можна насититися містичною атмосферою, а також чудово відпочити.

2.Тур Будапешт-Відень

Чому обирають такий тур? Причин безліч:
  • Відень – це місто, в якому можна спробувати унікальну випічку, смачне вино. Тут можна послухати дивовижну музику, потанцювати і навчитися вальсу. Ті люди, які хоча б раз побувають у Відні, зможуть оцінити всі переваги опери.
  • Будапешт – це місто, де можна побачити дійсно цікаву і нестандартну архітектуру. Якщо для подорожі обраний пароплав, то можна помилуватися дивовижними об'єктами. Наприклад, можна побачити Бастіон або ж Парламент. Ще одна відмінність Будапешта – це наявність термальних джерел, які допоможуть розслабитися після насиченого дня.

3.Тур Нюрнберг, Страсбург, Мюнхен

Для тих людей, які хочуть відвідати стару Європу, цей тур відмінно підійде. Адже саме тут можна подивитися нестандартні та унікальні шедеври архітектури, старовинні храми або ж мости, сконструйовані за унікальними проектами. Відвідуючи Мюнхен, людина може спробувати різноманітні сорти пива, смачні ковбаски. Якщо відвідати старовинні місця, то можна послухати та історичні легенди.

4.Тур Альпійський експрес

Чим приваблює цей тур? Щоб отримати відповідь на це питання, слід ознайомитися з маршрутом. Так, до складу цього туру входить Австрія, Швейцарія, а також Італія. Вирушаючи в цей тур, можна побувати в Альпах і помилуватися унікальними схилами. Для тих людей, які хочуть помилуватися архітектурою, цікавими місцями, можна відправитися в Зальцбург. Вибираючи тур вихідного дня, слід попередньо визначитися з тим, яка кількість країн слід відвідати. Крім цього, можна вибрати й те, який напрямок найбільш привабливо. Адже можна вибрати ті місця, де можна скуштувати традиційні страви, унікальні напої.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
26.04.2020 23:49 612
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.