Ультразвукові діагностичні системи Canon Medical Systems

23.10.2022 в 18:34
649
Ультразвукові діагностичні системи Canon Medical Systems
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Дані ультразвукові системи належать до експертного класу. Тому їх нерідко застосовують урологи, гінекологи, а також кардіологи та інші фахівці.

Для того, щоб провести правильно діагностику та грамотно призначити лікування, необхідно відповідально підходити до вибору медичного обладнання. І якщо виникає потреба в придбанні якісного УЗД-апарата, то на сайті офіційного дистриб'ьютора можна купити Canon Medical Systems.

Чому УЗД-апарат Canon Medical Systems вибирають професіонали?

В результаті ретельних досліджень було встановлено, що дані прилади дозволяють отримати точні дані. Все це дозволяє встановити діагноз досить швидко та точно. За допомогою цього пристрою можна буде отримати, наприклад, кольоровий знімок майбутнього малюка. Для вагітних дівчат це справді важливо, бо можна отримати дуже багато цінних даних.

Дані ультразвукові системи належать до експертного класу. Тому їх нерідко застосовують урологи, гінекологи, а також кардіологи та інші фахівці, які працюють у клініках та медичних центрах. Всі УЗД-апарати Canon Medical Systems поставляються у широкому асортименті. І всі вони відповідають встановленим користувачам критеріям:

  1. Спосіб опису отриманих під час ультразвукових досліджень результатів повністю стандартизовано. Усе це значно спрощує процес розшифровки.
  2. За потреби можна здійснювати моніторинг результатів.
  3. Досить легко можна оцінити рівень якості устаткування.

Сучасні УЗД-апарати оснащені спеціальною шкалою BI-RADS. Ця шкала досить часто застосовуються у процесі проведення мамографічних досліджень.

Ультразвукові діагностичні системи Canon Medical Systems

Навіщо може знадобитися шкала BI-RADS?

Спеціально підготовлена радіологічна класифікація BI-RADS призначена для відстеження змін. Їх відстежують при проведенні МРТ-діагностики, мамографічному або ультразвуковому обстеженні. І в кожному випадку використовується відповідна термінологія. З допомогою шкали можна як правильно підготувати опис, а й грамотно виставити оцінку.

Той результат, який буде отримано під час використання класифікації BI-RADS, використовується фахівцями для підготовки основної програми лікування. Наприклад, лікар можна порекомендувати контроль, спостереження. У деяких випадках виписується направлення на біопсію. Це дозволяє своєчасно встановити наявність доброякісної чи злоякісної пухлини. Для того, щоб скористатися всіма перевагами сучасних УЗД-апаратів, слід не тільки правильно вибирати модель, але й грамотно її використовувати.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
23.10.2022 18:34 649
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.