Вхідні двері у Львові: основні правила вибору

31.01.2019 в 15:15
698
Вхідні двері у Львові: основні правила вибору
Фото: з відкритих джерел
Читайте основні рекомендації та поради для вибору якісних вхідних дверей для дому
Обрати якісні вхідні двері — не так просто, як здається на перший погляд. У цій справі існує маса нюансів та дрібниць, які можуть суттєво вплинути на результат. Для початку, назвімо основні вимоги до вхідних дверей. Сюди відносимо міцність, надійність, тепло- та звукоізоляцію, довговічність та високу якість фурнітури (петель, замків).

Важливо, щоб поверхня конструкції була нечутливою до механічних пошкоджень, могла добре витримувати удари та, за необхідності, спроби злому.

Знайти двері у Львові, які відповідали б усім переліченим вимогам, все ж можливо. Щоб не помилитися, зверніть увагу на:
  • Матеріал, з якого виготовлена конструкція. Тут існує безліч варіанті: двері зі стійкого до ударів пластику, сталі, дерева (самого або з металічними вставками). Найкращі в співвідношенні ціна/якість — сталеві конструкції. Вони наділені величезною міцністю, тому надійно стоятимуть на захисті вашої оселі.
  • Ступінь стійкості до злому. Цей параметр позначається цифровим значенням. Для дому, чудово підійдуть двері від 1 по 4 клас зломостійкості: цього цілком достатньо, щоб ви почувались безпечно у своєму помешканні. Конструкції 5-го і вище класу підходять для складських приміщень та промислових об’єктів.
  • Матеріал виготовлення фурнітури. Найкращим матеріалом для дверних петель є міцна сталь. Адже стальні петлі практично неможливо зрізати.
  • Тип замка. Стандартно, вхідні двері комплектуються одразу двома замками: циліндричного та сувальдного типу. Це надзвичайно ефективно.
вхідні двері

Додатково, варто звернути увагу на наповнювач дверного полотна: він відповідає за тепло- та звукоізоляцію. В якості наповнювача застосовують мінеральну вату, пінополістирол, жорсткий поліуретан та інші матеріали.

Різниця у виборі вхідних дверей для дому та квартири

Тут є декілька принципових відмінностей. Двері для приватного будинку повинні бути наділені більшим ступенем теплоізоляції, а також мати суттєвішу стійкість до злому. В квартирі ці характеристики є не настільки важливими, адже її мешканців захищають ще й під’їдні двері. Але повністю нехтувати показниками зломостійкості теж не варто. Те саме стосується й теплоізолюючих властивостей конструкції.
вхідні двері
До речі, обрати якісні вхідні двері у Львові можна на сайті «Центр дверей». Спеціалісти пропонують величезний каталог конструкцій на будь-який смак та гаманець.

Інтернет-магазин дуже часто проводить акції та надає знижки: зможете купити якісні вхідні двері, не переплачуючи. Консультація стосовно вибору надається безкоштовно.

Бажаємо вдалого ремонту!
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
31.01.2019 15:15 698
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.