Одяг для чоловiкiв: тренди 2018

26.05.2018 в 17:03
755
Одяг для чоловiкiв: тренди 2018
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Розглянемо головні тренди серед чоловічого одягу в 2018 році, котрі без сумніву заслуговують уваги справжніх модників та цінителів бездоганного стилю.

Для того щоб бездоганно виглядати кожному чоловікові вкрай важливо бути в курсі актуальних модних тенденцій. Розглянемо головні тренди серед чоловічого одягу в 2018 році, котрі неодмінно заслуговують уваги справжніх модників та цінителів бездоганного стилю.

Завдяки інтернет-магазину «The Man» всі чоловіки можуть заощадити власний час і гроші на придбання стильних і якісних речей від провідних виробників. Щоб купити модний одяг для чоловiкiв виробництва Україна та Європа достатньо оформити замовлення в каталозі магазина. Завдяки швидкій доставці в Київ, Одесу, Харків, Дніпро та в інші міста України кожен замовник отримує товар в мінімальний термін.

Модні принти

Вінтажна клітка і вертикальна смужка завоювали модні подіуми в минулому році в жіночих колекціях одягу, проте вже в поточному році ці ж принти підкорили серця представників сильної статі. В результаті одяг з вінтажною кліткою або вертикальною смужкою став обов'язковим елементом в гардеробі чоловіків.

Примітно, що такий одяг найкраще поєднується з аксесуарами в аналогічному виконанні, таким чином можливо створити гармонійний образ в котрому всі елементи доповнюють одне одного.

Незвичайні поєднання

Класичні костюми ніколи не втратять своєї актуальності, однак в поточному році дизайнери запропонували замінити традиційну сорочку на водолазку, і зробити модний образ більш оригінальним і стильним. Однак слід враховувати, що таке поєднання найбільш доречно на напівформальних заходах.

Колірна палітра

На піку популярності в цьому році будуть всі відтінки насиченого коричневого. Якщо ви віддаєте перевагу монохромним образам, подбайте про те, щоб залишалася деяка різниця в тонах, між верхньою і нижньою частиною.

Крім того в тренді буде одяг синього, білого і зеленого кольору, а також їх різноманітні відтінки. Зверніть увагу, одяг в подібних колірних рішеннях добре підійде як молодим хлопцям, так чоловікам елегантного віку.

Стиль

Одяг в стилі «мілітарі» успішно повертається в світ чоловічої моди, і це не дивно адже завдяки практичності, утилітарному дизайну і функціональності такий одяг чудово підходить для щоденного використання.

У 2018 році тенденція на силуети «оверсайз» продовжує домінувати в повсякденному одязі. Для досягнення правильного балансу використовуйте високоякісні тканини з різними фактурами й лаконічним вільним фасоном.

Також неймовірною популярністю користується одяг в стилі 70-х років. Водолазки, денім й замша ідеально підійдуть для всіх, хто любить сміливі та неординарні модні образи.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
26.05.2018 17:03 755
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.