Шкільна форма для дівчаток від українського виробника «TIMBO»

17.06.2017 в 11:37
1547
Шкільна форма для дівчаток від українського виробника «TIMBO»
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Кращим місцем для покупки шкільної форми — інтернет-магазин TIMBO. Вам запропонують найкращий вибір за доступними цінами.
До покупки шкільної форми для дівчаток необхідно підійти обдумано, слід врахувати вік, комплекцію і особисті переваги.

Загальні параметри для вибору дитячого одягу:
  • якість матеріалу;
  • практичність і зручність при носінні;
  • кольорова гама;
  • краса.
Кращим місцем для покупки шкільної форми для дівчаток є інтернет-магазин TIMBO. Вам запропонують найкращий вибір за доступними цінами.

Купити шкільну форму для дівчинки практичну і красиву

Більшу частину денного часу учні проводять на заняттях в школі. Тому так важливо, щоб на них була надіта хороша і зручна форма. Особлива увага приділяється якості матеріалів. Ми пропонуємо вироби, пошиті з натуральних тканин: бавовни, льону, вовни або з додаванням 20-30% синтетичних ниток. Такий зміст штучних складових дозволено нормативами дитячого одягу. Невеликий відсоток синтетики не несе небезпеки дитячому організму, але покращує зносостійкість тканини.

Юним дівчатам буде зручно в злегка вільних нарядах, вони не сковують рухи і не заважають виконувати учнівські обов'язки. Шви ні в якому разі не грубі, краю матеріалів обмітають і не дратують ніжну шкіру дитини.

Одяг для школи — це не означає темна і одноманітна. Ми пропонуємо моделі різних відтінків сірого, насиченого синього кольору. А якщо сукні чорного, то обов'язково додається декор: оригінальний поясок, білий комірець, вишивка.

Фасон одягу для школи, запропонований в нашому магазині, підкреслює жіночність підростаючих красунь. Плаття прямого або приталеного силуету, відрізні на талії, розкльошена спідниця — можна вибрати ту модель, яка вигідно позначить фігуру. З маленького віку мами зможуть сформувати у дочки почуття стилю.

Шкільна форма для дівчаток в інтернет-магазині TIMBO

Шкільна форма для дівчаток в інтернет-магазині TIMBO — це не тільки плаття. Зверніть увагу на такий вид як сарафан. Моделі самі по собі оригінальні. За бажанням можна вибрати декор: красиве жабо, мереживний комірець або стильний бантик. Перевага такого одягу — універсальність. Приміряли красиву білу блузку — отримали ошатний костюм. У приміщенні холодно — можна надіти тонкий светр.

Білий верх і темний низ — це традиційна забарвлення святкового одягу. Модельєри не зупинилися на одному типі спідниць і блузок. На вибір: спідниця трапеція з асиметричними рюшами, пряма або зі складками і ін. Блузки однотонні або з кольоровими планками. Класичний піджак можна підібрати в тон спідниці або контрастного кольору. Дотримуючись вимог навчального закладу, кожна учениця зможе виглядати індивідуально.

Життя дитини не обмежується тільки сидінням на уроках. Є ще й відвідування гуртків та додаткових занять. Варто змінити класичну форму на яскраві і красиві блузи, штани або шорти. Виховуйте смак своєї дитини з маленького віку.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
17.06.2017 11:37 1547
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.