3 приховані можливості камери iPhone 15 Pro, про які ви не знали

11.07.2024 в 11:27
740
3 приховані можливості камери iPhone 15 Pro, про які ви не знали
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Які три неочевидні можливості камери варто спробувати, якщо у вас Айфон 15 Про, та де зручно купити iPhone 15 Pro з доставкою по Україні.

Нова камера iPhone 15 Pro пропонує вражаючі можливості. Модуль зйомки ховає серйозне оновлення апаратних компонентів, а програмне забезпечення надає доступ до ексклюзивних функцій. Розгляньмо три неочевидні, проте надкорисні функції Айфона 15 Про https://avic.com.ua/iphone/seriya--iphone-15-pro, які варто випробувати, хто є щасливим власником цього «яблучного» смартфона. 

Прихована функція кнопки 1Х 

А ви знаєте, що звичайна кнопка 1х тепер вміє більше, ніж здається на перший погляд? Вона дозволяє легко перемикатися між трьома різними об'єктивами основної камери Айфон 15 Про: 24 мм, 28 мм і 35 мм. Просто натискайте на цю кнопку, щоб почергово активувати кожен із трьох доступних об'єктивів.

Крім того, в інтерфейсі ви бачитимете не просто ступінь збільшення, а яку фокусну відстань вибрано в конкретний момент. Це чудова можливість експериментувати та вибрати оптимальний кут огляду для ваших знімків. Якщо якась із «лінз» вам подобається більше за інші, в налаштуваннях камери її можна обрати «за замовчуванням». 

Як зняти фото на повних 48 Мп? 

камера iPhone 15 Pro

48-мегапіксельний датчик — ось, що ховається в «надрах» основної камери iPhone 15 Pro. Але за умовчанням телефон робить знімки меншої роздільної здатності, об'єднуючи пікселі в групи по 4 для покращення якості зображення. Хочете використати весь потенціал датчика 48 Мп? Це можливо!

У налаштуваннях камери активуйте параметр «Формати RAW та керування роздільною здатністю». В програмі «Камера» з'явиться кнопка з написом «RAW Max» і перекресленим значком. Тапніть по цій кнопці, щоб робити 48-мегапіксельні знімки у форматі ProRAW прямо під час зйомки. Ви зможете вичавити максимум деталей з фотографій та отримати більше свободи для їх подальшої обробки. 

Не обов’язково перемикатися на портретний режим 

Забудьте про необхідність щоразу вручну перемикати режим камери на портретний. Айфон 15 Про здатний автоматично визначати людей, тварин та інші об'єкти на фото, зберігаючи інформацію про глибину для подальшого застосування ефекту боке. Побачивши людину або вихованця у кадрі, камера автоматично розпізнає сцену. Далі смартфон активує портретну зйомку, що дозволить отримати розмиття фону відразу після натискання кнопки спуску затвора. Завдяки цій технології більше не доведеться перейматись перемиканням режимів камери. 

iPhone 15 Pro — флагманська модель у всій красі! 

Камера 15 Про — пропонує безліч покращень як в апаратній частині, так і програмному забезпеченні. Ці три функції допоможуть вам повною мірою використовувати потенціал пристрою для отримання чудових знімків.

Експериментуйте з об'єктивами, знімайте 48 Мп і не турбуйтеся про вибір режимів. Трішки зусиль, і вже скоро станете справжнім профі мобільної фотозйомки. 

Де купити Айфон 15 Про в Україні? 

iPhone 15 Pro

Новий смартфон Apple вже доступний в магазині Avic! Ритейлер електроніки, гаджетів та техніки з Харкова пропонує: 

  • широкий вибір моделей — представлені всі конфігурації 15 Pro в різних кольорах та об'ємах пам'яті, тому ви обов'язково знайдете те, що шукаєте;
  • вигідні ціни — одні з найконкурентніших в Україні;
  • офіційна гарантія — всі iPhone 15 Pro поставляються з офіційною гарантією від Apple, тому ви можете бути впевнені в їх автентичності та якості;
  • швидка доставка — магазин Авік подбає, щоб ви могли отримати свій новий 15 Pro якомога швидше;
  • професійна консультація — кваліфіковані консультанти магазину допоможуть вибрати Айфон 15 Про, відповідний вашим потребам та бюджету. 

Окрім того, в Avic ви можете: 

  • купити iPhone 15 Pro в кредит або розстрочку;
  • обміняти свій старий iPhone на новий iPhone 15 Pro з доплатою;
  • отримати бонуси та знижки за покупку аксесуарів. 

Отже, якщо ви є затятим любителем мобільної фотографії та зйомки відео, купити iPhone 15 Pro вам, однозначно, варто. Зверніться до магазину Авік вже сьогодні, замовте гаджет на вигідних умовах та скористайтеся всіма його перевагами!

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
11.07.2024 11:27 740
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.