9 ідей подарунків для чоловіка

03.07.2023 в 15:10
817
9 ідей подарунків для чоловіка
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Спеціально для вас ми зібрали список вдалих та нейтральних презентів, які точно викликають захоплення у джентльменів різного віку та характеру.

Догодити чоловікові з подарунком — це ще те завдання, особливо якщо у нього є все, або ви не в курсі його переваг. Спеціально для вас ми зібрали список вдалих презентів нейтрального характеру, які точно викликають захоплення у джентльменів різного віку, характеру та способу життя.

Топ-9 подарунків для чоловіків

Щоб презент точно сподобався чоловікові, вибирайте щось зі списку:

  1. Ігровий ноутбук. Навіть найсерйозніші представники сильної статі не відмовляться розслабитися, приділивши час захоплюючій онлайн-стратегії або улюбленій «бродилці» з гарною графікою. Щоб задоволення від геймінгу було максимальним, важливо підібрати хороший ПК — наприклад, ноутбуки Legion або Xiaomi.
  2. Квадрокоптер. Моделі для дорослих відрізняються тривалою автономністю, здатністю літати на великі відстані та записувати відео у високій якості. З квадрокоптером можна не просто весело провести час, а й зберегти пам'ятні спогади у вигляді яскравого відеоролика, записаного з висоти пташиного польоту.
  3. Спортивний рюкзак. Місткий аксесуар стане у нагоді любителям активного проведення часу, завзятим спортсменам та шанувальникам екстремального туризму. Втім, не проблема знайти й елегантний рюкзак для ділової людини, із захистом від проникнення та відділеннями для документів та комп'ютерної техніки.
  4. Електрична бритва. Сучасний девайс дозволяє досягти ідеальної гладкості шкіри в один дотик, або красиво змоделювати бороду, зачіску, вуса. Ви можете купити електричну бритву близькій людині, якщо знаєте, якому способу гоління вона віддає перевагу.

    електрична бритва

  5. Сертифікат у магазин одягу. Вгадати з сорочкою або футболкою як презент не дуже близькій людині — завдання не з легких. Щоб не морочити голову, краще придбати в перевіреному магазині подарунковий сертифікат, який винуватець урочистості зможе обміняти на вбрання, що сподобалося, у відповідний для себе час.
  6. Smart-годинник. «Розумний» аксесуар дає можливість не тільки стежити за часом, але й отримувати повідомлення про вхідні на смартфон дзвінки та SMS-ки, записувати результати спортивних тренувань (пройдені кілометри, витрачені калорії), дізнаватися про якість та тривалість сну та багато іншого. Топові моделі вимірюють серцевий ритм, тиск та навіть рівень кисню крові.
  7. Колекційні віскі. Дорогий елітний алкоголь з багаторічною витримкою у подарунковій упаковці — класика серед подарунків для чоловіків. Такий презент актуальний навіть для джентльменів, що не п'ють: його завжди можна залишити для особливого, урочистого моменту.
  8. Шкіряне портмоне з індивідуальним гравіюванням. Аксесуари з натуральної шкіри ніколи не виходять з моди, а зроблене на замовлення гравіювання може виділити власника з натовпу. Віддайте перевагу виробу з якісного матеріалу, виконаному в нейтральному відтінку (чорний, сірий, коричневий).
  9. Аксесуари для автомобіля. Якщо у чоловіка є машина, він напевно доглядає її ще краще, ніж самого себе. Автолюбителю можна подарувати щось для «залізного коня» — наприклад, чохли з підігрівом, шкіряне обплетення на кермо або дзеркало-відеореєстратор. Залежить від вашого бюджету та фантазії.

Бажаємо вдалого вибору!

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
03.07.2023 15:10 817
5.0 // 3
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.