Чи знайдеться робота програмістам без досвіду та як їм стати

10.01.2024 в 00:14
633
Чи знайдеться робота програмістам без досвіду та як їм стати
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Багато онлайн-шкіл гарантують студентам не лише знання, а й роботу.

Сьогодні все більше людей прагнуть потрапити у сферу IT й стати успішним програмістом. Якщо ви хочете почати навчання з нуля особистими зусиллями чи просто не маєте вільних грошей, можна відвідати сайт qaweb.dev, де є багато безкоштовних матеріалів. Наприклад, можна пройти курс frontend або вивчити Python чи освоїти JavaScript. Також є й корисні статті, які будуть цікаві кожному.

Переваги навчання онлайн

Сьогодні для того, щоб стати програмістом, не потрібно багато років самостійно шукати всю необхідну інформацію та відточувати свої навички. Достатньо знайти у мережі безкоштовні курси та почати їх освоювати. Тим паче, що:

  • Вам буде потрібен лише відповідний гаджет і доступ до інтернету. Ви можете навчатися використовуючи навіть не дуже потужний комп'ютер, головне, щоб працювали необхідні програми.
  • Потрібну інформацію з курсу на сайті qaweb.dev можна дивитися навіть з телефону у зручний час. Це дозволяє вивчити необхідну теорію зранку, а практику, наприклад, відкласти на вечір.
  • Доступна вартість навчання. Ви не заплатите ні копійки. Крім того, ви зможете зекономити на транспорті, харчуванні та купівлі навчальних матеріалів — усі ці витрати супроводжують кожного студента.
  • Спеціалісти постійно оновлюють базу розмішених курсів та додають нові цікаві матеріали. З ними будь-яка робота програмістам буде по силах.
  • Ви зможете почати займатися у будь-якій точці світу.

Є ще один вагомий плюс – у вас буде інформаційна база, завдяки якій ви зможете швидше почати програмувати.

Чи знайдеться робота програмістам без досвіду та як їм стати

Переваги платних курсів з працевлаштуванням: чому це дає швидкий старт

Реальність така, що без досвіду у комерційній розробці дуже важко знайти собі вакансію. Роботодавець просто не хоче витрачати час на навчання й прагне одразу знайти спеціаліста, який має хоча б середній рівень досвіду. Якщо ви новачок без знань, то легкий старт вам може дати платний онлайн-курс. Перед тим як почати займатися, вам запропонують підписати договір зі школою де будуть вказані всі умови отримання сертифіката та працевлаштування. При виконанні усіх умов з контракту рекрутинговий відділ зможе запропонувати вам декілька вакансій, а також допоможе у створенні резюме та в проходженні співбесіди.

З кожним успішним учнем проводиться також пробна співбесіда на цікаву пропозицію для самого майбутнього програміста. Він зможе почути усі типові питання, зможете підготувати свою самопрезентацію та отримає зворотній зв'язок (людині пояснять де були помилки та як їх виправити). На багатьох курсах видається диплом українською та англійською мовами. Деякі школи пропонують також додатково прийти курси з англійської та підтягнути цю мову. Все це можна додати до майбутнього резюме та підвищити свої шанси.

Але за такі курси прийдеться віддати кругленьку суму. Тому, якщо ви не поспішаєте й маєте час, краще за все відвідати qaweb.dev й використовувати безкоштовні курси для освоєння нової професії.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
10.01.2024 00:14 633
4.0 // 5
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.