Де взяти якісні ГДЗ?

26.11.2021 в 12:44
537
Де взяти якісні ГДЗ?
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
В статті розповімо про портал ГДЗ «Vshkole» заснований професійними педагогами, які знають, чого потребують сучасні школярі та їхні батьки.
Раніше ГДЗ були доступні лише у книжкових магазинах. Близько 10 років тому почали з’являтися розв’язники в електронному форматі. Завдяки великій кількості переваг, вони швидко знайшли свою цільову аудиторію. Зараз більшість школярів надає перевагу готовим домашнім завданням у форматі онлайн. По-перше, користуватися ними зручно, а по-друге — є можливість обрати сайт з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та якісним наповненням.

Уваги заслуговує портал ГДЗ Vshkole. Його заснували професійні педагоги, які знають, чого потребують сучасні школярі та їхні батьки. Дізнатися детальну історію створення можна у розділі «Про проєкт».

На сайті працює зворотний зв'язок, тому користувачі завжди можуть висловити:
  • вдячність за готові домашні завдання високої якості,
  • рекомендації щодо матеріалів на сайті,
  • зауваження у разі виявлення помилок або будь-яких неточностей.

Переваги розв’язників Vshkole

Безплатний доступ — найголовніша чеснота готових домашок, опублікованих на сайті В школі. Не потрібно платити ні за використання ГДЗ, ні за їхнє поширення. Можна робити скриншоти, зберігати зображення з відповідями, надсилати їх друзям за допомогою електронної пошти, месенджерів, соціальних мереж.

Списувати з розв’язників можна у будь-який час доби. Сайт працює в режимі 24/7. Для зручності передбачено дві кольорові теми:
  • темна, яка підходить для ночі, оскільки зменшує згубний вплив блакитного світла на очі;
  • світла, яка робить комфортним перегляд сайту вдень.
Скріншот Vshkole

Всі готові домашні завдання об’єднані у 11 розділів. Один розділ — один клас. Кнопки, які дозволяють перейти до потрібних ГДЗ, розташовані на видному місці — у верхній частині головної сторінки.

Пошук допоміжних навчальних посібників можливий за такими параметрами, як клас, назва навчальної дисципліни, тип посібника та рік видання, автори.

Оскільки ГДЗ за кожен конкретний клас зосереджені на окремій сторінці, для пошуку також можна скористатися функцією «Знайти на сторінці». Вона передбачена у кожному браузері. Назва функції може варіюватися.

Для роботи з розв’язниками можна використовувати різну техніку. Це може бути комп’ютер, ноутбук, планшет або мобільний телефон. Єдина умова — наявність браузера та стабільний доступ до «всесвітньої павутини».

Завантажувати файли з ГДЗ немає потреби. Вони коректно (без жодних спотворень) відкриваються прямо в браузері. Це також перевага, адже видаляти купу зайвих файлів з пам’яті смартфона чи ПК не так вже й легко. Доводиться витрачати вільний час, якого завжди не вистачає.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
26.11.2021 12:44 537
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.