Ефективний антивіковий догляд — косметика Allies of Skin

22.03.2023 в 10:46
990
Ефективний антивіковий догляд — косметика Allies of Skin
© Allies of Skin
Косметика для шкіри Allies of Skin: призначення та особливості засобів, категорії продукції, кому підійде косметика люксового бренду.

Серед засобів для догляду за шкірою особливо виділяється продукція бренду з Сінгапуру Allies of Skin. Люксовий бренд працює з 2016 року. Ця косметика призначена для ефективного оновлення та нормалізації природного процесу регенерації шкіри будь-якого типу.

Призначення та особливості засобів

Сьогодні косметика Allies of Skin продається у трьох десятках країн. Основна концепція компанії — розробка чистих косметичних продуктів, які допомагають зберегти здоров'я та молодість шкіри у будь-якому віці. Найбільш популярний продукт компанії — 35% Vitamin C+ Perfecting Serum, сироватка, що містить сірий вітамін С. Косметика бренду призначена для швидкого та безпечного відновлення шкіри.

Один з основоположних принципів Allies of Skin — мінімалізм. Всі продукти можна об’єднати у наступні категорії:

  • Антиоксидантні засоби з оптимальним рівнем pH потрібні для захисту шкіри від шкідливого впливу навколишнього середовища, внутрішніх хворобливих процесів та вікових змін. Це фірмові засоби для очищення та продукти, що створюють бар'єр для захисту епідермісу.
  • Зволоження. Це важлива частина будь-якого догляду за шкірою, особливо сухою або чутливою. Його дія полягає у зволоженні, пом'якшенні, розгладжуванні та утриманні внутрішньоклітинної вологи. До цієї категорії належать креми, маски та сироватки.
  • Живлення. Кожний засіб забезпечує шкіру поживними речовинами, вітамінами, корисними мінералами.
  • Очищення. Продукти очищають і відлущують ніжну шкіру.
  • Догляд за шкірою. Продукти, спрямовані на розв’язання конкретних проблем: відновлення, лікування вугрової висипки, поліпшення пружності, усунення зморшок, зменшення вікових пігментних плям тощо. Всі засоби цієї категорії сприяють здоровому метаболізму та регенерації, допомагають усім типам шкіри залишатися здоровими.

Оскільки Allies of Skin не має певної лінійки продуктів і представляє кожен продукт індивідуально, базовий догляд може бути підібраний відповідно до потреб та особливостей вашого конкретного типу шкіри та косметичної спрямованості.

Кому підійде косметика Allies of Skin

Бренд спеціалізується на догляді за шкірою для мешканок великих міст. У мегаполісах шкіра часто виснажена, і її важливо захистити. Ці засоби не тільки захищають і відновлюють, а й запобігають появі зморшок, тонких ліній, старінню, зневодненню, акне та іншим неприємним явищам.

косметика Allies of Skin

Формули бренду ґрунтуються на гармонії, або синергії, активних інгредієнтів. Завдяки ретельному добору та багаторазовим експериментам всі продукти досягають чудових результатів. Інгредієнти діють швидше та ефективніше. Крім того, відповідний pH Allies of Skin відіграє важливу роль у полегшенні проникнення та вбирання інгредієнтів до складу клітин епідермісу.

Переваги косметики

  • Косметичні продукти на 100% безпечні.
  • Ефективність продукції підтверджена дерматологічними та клінічними дослідженнями.
  • Бренд відповідає екологічним стандартам.
  • Без тестування на тваринах.
  • Багатофункціональна косметика, яка підходить для всіх типів шкіри.
  • Швидкість дії кожного продукту є очевидною при першому застосуванні.
  • Формули продуктів базуються на натуральних інгредієнтах.
  • Жодних хімічних добавок, синтетичних барвників та синтетичних ароматів.

Косметика від Allies of Skin підійде кожному і за віком, і за типом шкіри завдяки чистому складу.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
22.03.2023 10:46 990
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.