Інвестор столичного ТРЦ «Respublika Park» відзначає 10-ту річницю діяльності

07.07.2023 в 14:31
1225
Інвестор столичного ТРЦ «Respublika Park» відзначає 10-ту річницю діяльності
© Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH
Святкування ювілейної дати для компанії Trafin стало водночас художньою подією, яка об'єднала людей для спілкування та обміну досвідом.

Австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH відзначила десятирічний ювілей з дати заснування. Святкування відбулося у самому серці австрійського парламенту, де відомі та впливові особи з галузі фінансів і нерухомості відзначили надзвичайний успіх компанії, яка відкрила найбільший ТРЦ у Східній Європі – «Respublika Park» у Києві.

Компанія Trafin, що входить до групи T&F і діє на ринку з 2013 року, активно інвестує в торгові, готельні та житлові комплекси по всьому світу. Нині Trafin вважається сильним гравцем на ринку нерухомості Східної та Центральної Європи, проте завжди позиціює себе як австрійська компанія.

«Впродовж останніх 10 років ми змогли реалізувати безліч проєктів і відчуваємо гордість за наші досягнення. Однак рухаємося далі, і вже незабаром зможемо розповісти вам про наші нові масштабні плани», — зазначив під час урочистостей Василь Толстунов, керівний директор компанії Trafin.

Інвестор столичного ТРЦ «Respublika Park» відзначає 10-ту річницю діял

У 2021 році компанія Trafin успішно реалізувала проєкт ТРЦ «Respublika Park», що став наймасштабнішим у портфелі компанії. Обравши Україну для інвестицій, інвестор втілював ідею зміцнення економічних зв’язків між Заходом і Сходом.

«Впродовж десяти років компанія неодноразово доводила професіоналізм у галузі нерухомості. Інвестиції в український проєкт стали невід’ємною складовою її успішної стратегії. Ми переконані, що компанія Trafin продовжить писати власну історію успіху, втілюючи багато креативних ідей у життя», — зазначила Юлія Щаслива, генеральна директорка ТРЦ «Respublika Park».

Придбання торгового комплексу Kitz Galleria, розташованого у центрі відомого міста Кітцбюеля, є одним із найзначніших минулорічних досягнень групи T&F. Цей успіх додатково свідчить про активне розширення портфелю комерційної нерухомості компанії та підкреслює її постійне прагнення до розвитку. В цьому і полягає стратегічна мета компанії.

ТРЦ Respublika Park

Святкування ювілейної дати для компанії Trafin стало водночас художньою подією, яка об'єднала людей для спілкування та обміну досвідом, а також зробила цей момент по-справжньому неповторним. Під час заходу були представлені твори німецької художниці Петри фон Казінян, яка активно працює у Відні. Частина коштів від продажу її картин буде спрямована на благодійність в рамках ініціативи Austrian Aid Community (AAC). Austrian Aid Community — це благодійний фонд, заснований у 2022 році родиною Толстунових, який об'єднує підприємців та компанії з усіх куточків Австрії з метою збору коштів для надання гуманітарної допомоги жертвам війни в Україні.


Більше про компанію

Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH займає лідерське місце серед віденських компаній, які спеціалізуються на нерухомості. Компанія заснована у 2013 році і належить до групи T&F — родинного бізнесу Толстунових, що має активи в кількох країнах і зосереджена на розробці проєктів, торгівлі сировиною, сільськогосподарськими товарами, нерухомістю, ІТ-послугами та консалтингу. Клієнтами групи є відомі компанії Centerra Gold, Kapsch TrafficCom, Samsung C&T, RWA Raiffeisen та інші. Група T&F також відіграє важливу роль в українському інвестиційному секторі.  

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
07.07.2023 14:31 1225
5.0 // 6
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.