Як обрати дитяче взуття та де його купити

30.01.2023 в 01:29
542
Як обрати дитяче взуття та де його купити
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Багато батьків неправильно визначають розміри ноги, тому вимушені постійно робити нові покупки.

Щоб дитина була постійно веселою та відчувала себе комфотно, варто правильно обирати не тільки одяг, але й взуття. Тоді буде правильно розвиватися стопа, а дитині нічого не буде заважати ходити. Гарний асортимент продукції можна знайти в інтернет-магазині ILoveMommy, який працює у цьому напрямі не перший рік. В каталозі є різне взуття дитяче, тому можна обрати щось і для хлопчика, і для дівчинки за доступною ціною. З магазином співрацює більшість, так как як він має гасло «Любов надихає».  Ви також можете надихнути дитину своєю любов’ю, подбавши про його здоров’я та комфортю

Основні параметри вибору

Оскільки асортимент дитячого взуття досить великий, до вибору слід підходити більш відповідально. Є кілька параметрів, які допоможуть зробити правильний вибір.

Правильне визначення розміру ніжки

Багато батьків неправильно визначають розміри ноги. Так, деякі купують взуття, яке трохи більше, інші – щільні моделі. Через це нерідко розвивається плоскостопість й дитина починає вередувати. Щоб уникнути помилок, слід визначити розмір класичним способом:

  • Беремо папір та обводимо ногу олівцем.
  • Далі потрібно виміряти відстань від високої точки до низької.
  • Вибираючи взуття, потрібно додати 5-10 мм, щоб забезпечити прийнятний комфорт для малюка.

Як обрати дитяче взуття та де його купити

Вибір матеріалу

Фахівці зазначають, що для пошиття дитячого взуття повинні використовуватися лише «дихаючі» та екологічно чисті матеріали, наприклад, штучна чи натуральна шкіра чи текстиль. Від взуття не повинен виходити неприємний аромат. Матеріал устілки також важливий. Найкращий варіант – устілка, виготовлена з натуральної шкіри. Даний матеріал запобігає розвитку бактерій, а також знижує ймовірність рясного виділення поту. Деякі виробники використовують для пошиття устілок текстиль, який попередньо просочується бактерицидними та водонепроникними складами. Саме тому дитина зможе почуватися комфортно в будь-яких умовах.

Особливості вибору зимового, весняного та осіннього взуття

У дітей різного віку певний температурний обмін. Якщо малюк ще не почав ходити, то варто вибирати валянки або теплі дуті чобітки. Деякі діти стикаються із такою проблемою, як холодні ноги. І в цьому випадку варто купувати ті чобітки або черевики, які зсередини оздоблені овчиною. Перед тим як купувати таке взуття, варто приміряти його на теплу шкарпетку. Для осені або весни варто вибирати прогумоване взуття або моделі, які доповнені спеціальними мембранами. З їх допомогою можна забезпечити захист від негативного впливу вологи та опадів.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
30.01.2023 01:29 542
4.7 // 3
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.