Як обрати тактичні штани та в чому їх особливості

17.12.2023 в 19:12
705
Як обрати тактичні штани та в чому їх особливості
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Для пошиття використовуються надійні та зносостійкі матеріали.

Тактичні штани – це особливий предмет одягу, який сьогодні обирають не лише військові та інші представники силових структур, а й звичайні чоловіки. Такий виріб, як тактичні штани, шиється з матеріалу підвищеної міцності та оснащений додатковими елементами крою.

Особливості тактичних штанів: основна інформація

Перед тим, як вибрати тактичні штани, необхідно зрозуміти про них наступне: це предмети одягу, які мають анатомічний крій і вільну посадку, що не обмежує руху:

  • ходьбу;
  • стрибки;
  • біг;
  • тривале перебування сидячи навпочіпки або на якійсь поверхні;
  • водіння транспорту, помахи ногами, удари та інші навантаження.

При пошитті професіонали посилюють окремі ділянки продукту допоміжною тканиною (це пахова область та коліна). Обов'язково використовуються демпферні вставки. Широкий зручний пояс з D-кільцями дозволяє використовувати тактичні ремені та навішування спеціалізованої системи M.O.L.L.E.

Щоб зручно було носити штани та з'явилася можливість все взяти з собою, використовуються численні кишені, внутрішні та накладні, розміщені максимально грамотно. Їх кількість становить від 9 до 12, що дозволяє серед каталогу обрати свої штани з необхідною кількістю кишень. Вони дозволяють вмістити мобільний телефон, ключі від автомобіля, ліхтарики, зброю, документи.

Особливий спосіб пошиття внутрішніх кишень перешкоджає їх вивертанню, коли з них витягуються речі – вони підшиті всередині штанин.

Тактичні ситуації найчастіше динамічні, вимагають швидких пересувань та зміни становища. Зони паху та колін, як правило, піддаються найбільшому впливу і найшвидше рвуться. Тому для пошиття використовуються надійні та зносостійкі матеріали, наприклад, тканини з плетенням ріпстоп та суміші таких матеріалів, як нейлон і бавовна або поліестер та бавовна. Чим складніше крій штанів, тим важливіше якість швів та стібків.

Якщо поєднати три аспекти (практичність, багатофункціональність і довговічність), то легко зрозуміти, як складно зробити пристойну пару штанів, які б пережили ті складні ситуації, в яких найчастіше опиняються військові та поліцейські.

Як обрати тактичні штани та в чому їх особливості

Тактичні штани: де їх придбати

Аспект їхньої довговічності просто неможливо переоцінити. Тактичні штани, які сьогодні можна придбати на сайті https://militarka.com.ua/ua/, будуть витримувати навантаження вище за середнє, а також будуть зносостійкими. Це не дешеві штани для походу до магазину. Це високоякісний одяг, який носиться в екстремальних ситуаціях, вони піддаються забрудненням, стиранням, впливу хімічних та фізичних факторів, а також ультрафіолетового випромінювання (сонячне світло руйнує шви, особливо в пустелі).

На сайті магазину Мілітарка великий асортимент та доступні ціни, тому тут зможуть купити усе необхідне усі, кому це потрібно.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
17.12.2023 19:12 705
4.7 // 3
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.