Як вибрати куртку на осінь

06.09.2024 в 17:19
522
Як вибрати куртку на осінь
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Сучасні бренди пропонують моделі осінніх курток на який завгодно смак, і в асортименті каталогу пропонується верхній одяг різних концептів.

Підготовка до холодної пори року зазвичай включає оновлення гардероба з орієнтацією на речі що зігріють та теплий, стильний верхній одяг. Серед універсальних предметів одягу для кожного, незалежно від віку та статі залишаються куртки, адже куртка на осінь є функціональним одягом, забезпечує комфорт та захист від несприятливих погодних умов, підкреслює індивідуальність образу.

Вибір осінньої куртки може ускладнити лише розширений асортимент від виробників та багате різноманіття модельних рядів, що оновлюються кожного сезону. Але існують загальноприйняті рекомендації по вибору та фактори, які значно спростять цю задачу, що забезпечить поповнення гардероба стильною та зручною курткою, з урахування усіх вподобань власника. Обрати кращу модель куртки популярних брендів можна в Sportcenter.

На що звертати увагу при виборі куртки

Сучасні бренди пропонують моделі осінніх курток на який завгодно смак, і в асортименті каталогу пропонується верхній одяг різних концептів.

Щоб не загубитися в цьому різноманітті найкращим рішенням стане вибір декількох орієнтирів, що стануть у пригоді й обрана куртка на осінь ідеально підкреслить образ та зігріє в міжсезоння без втрати індивідуальності:

  • розмір та крій куртки. Вибір куртки по розміру допоможе носити такий одяг з комфортом, а крій куртки, сучасний, класичний чи мінливо-модний дозволить підкреслити, чи навіть виділити особистий стиль;
  • функціонал та зручність. Ці фактори слід враховувати орієнтуючись на ритм свого життя та базовий стиль, що обраний для гардероба, обираючи серед теплих курток, чи захищаючих від вітру та дощу;
  • колір та оздоблення. Кольорова гамма осінніх курток не обмежується стриманими відтінками, адже сучасні тенденції модного стилю пропонують одяг яскравих відтінків, їх комбінаторикою та оздобленням.

На тривалість носіння осінньої куртки та збереження її зовнішнього, привабливого вигляду впливають такі фактори як матеріал верхнього шару, підкладки та якість пошиття. Додатково слід звернути увагу на додаткову обробку матеріалу пошиття захисними речовинами, таке просочення забезпечить максимальний захист від вологи та вітру, підвищує зносостійкість куртки.

Ще деякими факторами вибору можуть бути довжина моделі, адже в асортименті можна підібрати короткі осінні куртки, подовжені та довгі куртки. Додатково можна враховувати тип своєї фігури, особисті вподобання та орієнтуватися на сучасні тенденції моди, такий широкий спектр факторів вибору не стане проблемою завдяки багатому вибору каталогу.

модні куртки на осінь

Щоб куртка на осінь виконувала всі свої функції, і доповнила сезонний гардероб, ставши його невід’ємною частиною, слід дотримуватись простих правил вибору.

Краще за все перед вибором верхнього одягу і щоб попередити безглузді витрати коштів слід скласти чек-лист з особистими вимогами до осінньої куртки, а вже після цього ознайомлюватись з детальними описами моделей в каталозі:

  • зручний крій, що гарантує повну свободу рухів та пересування;
  • забезпечення захисту від вітру, сезонних опадів, вологого повітря;
  • легкість матеріалу і наявність утеплювача, підкладки, жилетки;
  • мнучкість та якість матеріалу пошиття, його зносостійкість.

Для багатьох людей, що обирають куртку на осінь дуже важливими є наявність у моделі зручних застібок, блискавок чи кнопок, додаткових манжетів на рукавах чи нижній частині. Крім цього, базові, класичні та сучасні моделі доповнюються вшитими, боковими чи внутрішніми, накладними кишенями, капюшонами зі стягуючими шнурками та додатковими елементами для фіксації капюшона.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
06.09.2024 17:19 522
4.9 // 7
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.