Як відрізнити оригінальні вікна Рехау від підробки?

28.02.2023 в 11:57
582
Як відрізнити оригінальні вікна Рехау від підробки?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
У статті розглянемо найголовніше, на що треба звертати увагу, вибираючи якісні віконні системи.

Найбільшим попитом завжди користувалися саме якісні товари, і у цієї якості є ім’я. Не дивно, що при виборі віконних систем покупці звикли довіряти відомим та надійним брендам. Вікна Рехау — це високоякісні конструкції, які відрізняються своєю надійністю, довговічністю та естетичним дизайном.

Однак існує ризик купівлі підробки, яка не матиме тих же характеристик. Вікна Рехау підробляються набагато частіше, ніж інші, і це має свою причину, адже Німеччина є найбільшим експортером віконних систем. Щоб уникнути купівлі підробки, важливо знати, як відрізнити оригінальні вікна Рехау.

Головні аспекти перевірки якості

Існує чимало віконних систем, які можуть бути схожі на оригінальні вікна, але коштують вони набагато дешевше, хоча актуальну ціну вікон Рехау у Києві перевірити дуже просто.

Металопластикові вікна Рехау Київ ціни

Для перевірки не вийде лише подивитися всередину профілю, тому треба звертати увагу на деякі ознаки, такі як:

  • брендові характеристики;
  • якість матеріалів;
  • відповідність розмірів;
  • рівень шумоізоляції та теплоізоляції;
  • гарантійні умови.

Розглянемо найголовніше, на що треба звертати увагу, вибираючи якісні віконні системи.

Оригінальні вікна Рехау повинні мати відповідні брендові характеристики. На склопакетах має бути нанесене маркування з назвою бренду та логотипом. Крім того, на всіх компонентах віконної системи, таких як фурнітура, гумові ущільнювачі та профілі, повинне бути нанесене маркування з логотипом Рехау.

Оригінальні вікна виготовляються з високоякісних матеріалів, які мають високу міцність та стійкість до атмосферних впливів. Якщо склопакети виготовлені з неякісних матеріалів, то це може свідчити про те, що ви маєте справу з підробкою.

При виборі вікон Рехау у Києві уважно вивчайте якість матеріалів, з яких вони виготовлені. Щоб гарантовано придбати надійні вироби, звертайтесь до компанії «Німецькі вікна».

Не очевидні ознаки підробки

На кожен склопакет, а також на фурнітуру і віконні профілі є певні сертифікати відповідності. З їх допомогою можна впевнитися, що придбане вами вікно відповідає оригіналу. Як кажуть самі виробники вікон Рехау: «Всі наші продукти проходять сувору сертифікацію та відповідають стандартам найвищої якості та безпеки».

Тож щоб перевірити відповідність склопакета оригіналу, просто необхідно вимагати сертифікат, та зіставляти інформацію в ньому з маркуванням на самій конструкції. Ті ж правила працюють з фурнітурою. Іншим шляхом визначення оригіналу є перевірка товару за серійним номером.

 

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
28.02.2023 11:57 582
4.0 // 2
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.