Які особливості має сироватка Usalab Bio Premium K Ampoule

17.06.2024 в 02:14
348
Які особливості має сироватка Usalab Bio Premium K Ampoule
Ілюстрація / Світлина з відкритих джерел
Для тих, кому потрібний комплексний догляд за чутливою шкірою, особливо після хімічного пілінгу та інших процедур, така сироватка підійде якнайкраще.

Корейська косметика не просто так встигла здобути довіру у великої кількості споживачів. Вона дійсно відрізняється високою якістю та ефективністю. А сироватка usolab bio premium k ampoule — яскравий приклад такої ефективності. Це преміальний заспокійливий засіб за допомогою якого лікується купероз, воно також є відмінною профілактикою подразнення та лущення. Крім того, вона використовується після того, як були проведені різні агресивні косметологічні процедури, такі як лазерне шліфування, кислотні пілінги і не тільки.

Як діє сироватка

Її основним активним компонентом є вітамін К, який не тільки зміцнює стінки судин і освітлює шкіру, але й має протизапальні властивості. А ще він знімає почервоніння та налагоджує циркуляцію крові у капілярах. Що ж до інших активних компонентів, всі вони відповідальні за:

  • стимуляцію місцевого імунітету та уповільнення старіння шкіри;
  • прискорення регенерації та стимуляцію синтезу колагену;
  • звільнення від постакне і надання шкіри сяйві замість тьмяності.

Крім того, сироватка, яку пропонує бренд Usolab, захищає від пігментних плям, які є результатом фотостаріння. Косметичний препарат прискорює загоєння ран, відновлює тургор, а також паралельно пом'якшує та живить шкіру.

Які особливості має сироватка Usalab Bio Premium K Ampoule

Який ефект варто очікувати від застосування сироватки

Зроблена на основі вітаміну К, який є основною речовиною, що діє, вона забезпечує захист сухої та чутливої ​​шкіри, сприяє регенерації пошкодженої та забезпечує загальний догляд. Після того, як епідермісу забезпечені живлення та зволоження, він стає гладким та сяючим.

Завдяки вітаміну К буквально перезапускається кровообіг, а також покращуються обмінні процеси у тканинах. В результаті тон обличчя вирівнюється, він стає свіжим, а пігментація усувається.

Після того, як проводяться агресивні процедури, сироватка швидко і ефективно загоює мікроушкодження, а також знімає запалення, тому результат процедур проявляється швидше. Для тих, кому потрібний комплексний догляд за чутливою шкірою, особливо після хімічного пілінгу та інших процедур, така сироватка підійде якнайкраще. При цьому важливо також уважно вивчити склад щодо компонентів, що викликають індивідуальну непереносимість.

Купувати засіб слід в перевірених магазинах, які пропонують оригінальну продукцію. Це також дозволить витратити розумну ціну за якісний догляд та відмінний результат.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
17.06.2024 02:14 348
4.6 // 5
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.