Який обрати букет на день Валентина

13.01.2024 в 18:16
652
Який обрати букет на день Валентина
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Букети до дня закоханих - чудове рішення для другої половинки.

День закоханих – це всіма очікуване свято, яке не обходиться без квітів, адже за допомогою букета можна висловити свої почуття до другої половинки. Щоб його сприйняли правильно й він довго радував зовнішнім виглядом, замовити букет до дня закоханих у Львові на сайті Amber Flower House потрібно з ретельним вибором. Рослини в горщику або зрізані – справа суто індивідуальна. Головне, щоб букет сподобався коханій.

Значення Дня святого Валентина: що треба знати

День Святого Валентина святкують уже понад 16 століть. «Винуватець» урочистості – християнський священик Валентин, який жив у Римській Імперії та таємно вінчав закоханих у часи заборони на шлюби. За свою «підривну» діяльність його було страчено імператором і згодом канонізовано. З того часу 14 лютого всі закохані відзначають це свято.Чоловіки дізнаються, які квіти подарувати дівчині на день святого Валентина, виявляють любов та турботу всіма способами.

Для подарунка чудовим варіантом будуть букети до дня закоханих, проте не всі представники сильної половини людства знають, які квіти дарують на день святого Валентина. У більшості ситуацій чоловіки просто купують перші ж букети, який їм сподобався. Такий підхід не можна назвати правильним – для дівчат велике значення має не лише колір та зовнішній вигляд букета, але й самі квіти, а також складені композиції до дня закоханих.

Який обрати букет на день Валентина

Мова кольору: чому варто віддати перевагу

Є два найпоширеніші варіанти на Валентина Авалон – білий і червоний:

  • Білі квіти (найкраще купити білі троянди) символізують чистоту, непорочність, щирість та почуття першого кохання. Якщо стосунки на стадії зародження, то білі квіти допоможу розповісти про ніжні та трепетні почуття до обраниці. Для вираження першого почуття підійдуть білі квіти до дня закоханих ромашки, гортензії, тюльпани, ранункулюси, троянди та іриси.
  • Якщо стосунки палають пристрастю, то варто віддати перевагу таким же пристрасним відтінкам – червоний, червоний, бордо, фуксія. Якщо планується купити квіти на день святого Валентина, краще подбати про замовлення заздалегідь, оскільки у святкові дні потік замовлень збільшується. Для того, щоб вразити та порадувати дівчину в День усіх закоханих, слід замовити квіти на день валентина з доставкою. Якщо віддати перевагу більш незвичайним кольорам, то можна замовити букет на день Валентина з ранункулюсів, амарилісів, анемонів або троянд.

Гарно виглядатиме комбіновані букети до дня Валентина у рожево-білих відтінках. Також доречно дарувати блакитні та білі букети на день Валентина, вийде красивий, сповнений ніжності презент.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
13.01.2024 18:16 652
5.0 // 3
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.