Кіберспортивний букмекер GGBet

Вчера в 22:47
33
Кіберспортивний букмекер GGBet
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Головною особливістю БК GGBet є орієнтація на кіберспортивні події.

Букмекерська компанія була GGBet заснована у 2016 році. Своїм основним завданням власники проекту вважають задоволення потреб любителів ставок на кіберспорт. Букмекер працює у мережі на основі стандартної гральної ліцензії, виданої владою острівної держави Кюрасао.

Під час заходу на сайт ggbet ua одразу показуються найближчі матчі з розділу «Кіберспорт». Окремо туди можна перейти через нижнє меню вибору та вже там вибрати будь-яку цікаву кіберспортивну дисципліну.

Переваги букмекерської контори ГГБет

Головні плюси букмекерської контори GGbet:

  • наявність онлайн-казино на сайті;
  • великий вибір події для ставок у кіберспорті;
  • прямі трансляції ігор;
  • високі коефіцієнти.

Розміщувати ставки в букмекерській конторі GGbet можуть лише зареєстровані клієнти віком від 18 років. Для створення облікового запису необхідно перейти по вкладці «Реєстрація» у верхньому правому куті. При переході на вкладці відкривається реєстраційна анкета з трьома полями для заповнення. Для завершення процедури необхідно надати згоду на обробку персональних даних, згоду з правилами роботи букмекерської контори та натиснути «Реєстрація». У реєстраційній анкеті можна вибрати спосіб створення облікового запису облікового запису в соціальній мережі.

Після реєстрації облікового запису гравець отримує доступ до ставок на спорт та азартних ігор. У разі поповнення балансу не потрібна верифікація рахунку. БК GGbet залишає за собою право вимагати від користувача надати документи, що підтверджують дані в особистому кабінеті.

Кіберспортивний букмекер GGBet

Як працювати з ГГБет: основна інформація

Доступ до ставок на спорт відкривається під час переходу за вкладками «Ставки», «Спорт» або «Кіберспорт». У першому розділі представлені всі дисципліни для ставок, у другому та третьому знаходяться спортивні та кіберспортивні змагання.

У загальному переліку ігор можна вибрати все, Live та найближчі. У режимі Live є матчі із прямими відеотрансляціями. Вони позначені круглим значком із трикутником усередині. Трансляції доступні лише зареєстрованим гравцям.

Букмекерська контора GGbet підтримує ставки в мобільній версії та мобільних додатках для гаджетів з ОС Android. Програма для гаджетів з ОС iOS знаходиться в розробці. Для розміщення ставок у мобільній версії не потрібне встановлення додаткового програмного забезпечення. Достатньо використовувати вбудований браузер, мобільна версія відкривається автоматично. Для розміщення ставок через програму необхідно завантажити та встановити програму на смартфон.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
Вчера 22:47 33
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.