Кондиціонери не для будинку

15.08.2021 в 11:41
415
Кондиціонери не для будинку
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Не зважаючи на той факт, що канальні системи кондиціонування повітря — це не теж саме, що й побутові, вони мають схожі характеристики.
Колись кондиціонери — це були цілі кліматичні системи, що могли бути встановленні лише у великих хімічних або харчових галузях промисловості. Сьогодні ж купити кондиціонер та встановити його можна у будь яке офісне або навіть побутове приміщення. Адже завдяки новим напівпромисловим рішенням — кліматична система перестала бути розкішшю.

Але для того щоб грамотна обрати напівпромислову кліматичну систему в офіс або у будинок, треба розуміти за якими параметрами вони відрізняються від звичайнісіньких сплітів, та чи варто переплачувати за ці можливості.

Принципові відмінності

Мова піде про канальні кондиціонери, адже саме вони тсли найдоступнішою альтернативою встановленню безліч сплітів. Головна відмінність канальної кліматичної системи — це використання звичайної вже існуючої системи вентиляції у будинку, як генеральної магістралля для транспортування охолодженого повітря. Завдяки цьому значно знизилась ціна встановлення та обслуговування. Але є й деякі недоліки.
  1. Канальний кондиціонер має дуже потужний компресор, саме завдяки цьому загальний рівень галасу у приміщенні буде дещо вищій що до звичайного.
  2. Канальний кондиціонер потребує чистки усієї системи вентиляції.
З іншого боку:
  1. Він значно економніший.
  2. Більш функціональний.
  3. Може працювати 24/7.
  4. Можна встановити у приміщення що не має прямого сполучення із зовнішньою стіною.
  5. Дещо легший у використанні і обслуговувані. Адже треба перевіряти лише блоки розповсюдження та блок охолодження, сама магістраль не буде мати ніяких проблем.
канальний кондиціонер

Отже, якщо треба обрати саме систему, що буде вдало працювати на промисловості, то тільки канальні кондиціонери здатні вирішити цю проблему.

Як обрати

Не зважаючи на той факт, що канальні системи кондиціонування повітря — це не теж саме, що й побутові, вони мають схожі характеристики. Це значно спрощує підбір техніки для недосвідчених громадян. Сучасні канальні кондиціонери відрізняються за:
  1. Типом двигуну.
  2. Класом приладу.
  3. Додатковим функціоналом.
  4. Можливістю під’єднати до розумного будинку, чи іншої автоматичної системи керування.
  5. Типом Фреону.
  6. ККД приладу.
Та звісно ціною, і що найважливіше дизайном блоків розповсюдження, що будуть встановленні в напівпромислововму приміщенні.

AirWind — кондиціонери у Львові

✔ Безкоштовна доставка по Львову.
✔ Знижка на монтаж кондиціонера.
✔ Безкоштовний прорахунок вартості встановлення.
✔ Безкоштовна консультація — ☎ (097) 004-12-56.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
15.08.2021 11:41 415
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.