Найкращі іграшки для однорічної дитини

10.02.2023 в 22:09
738
Найкращі іграшки для однорічної дитини
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Незважаючи на те, що асортимент іграшок для однорічної дитини є великим та різноплановим, є кілька варіантів, які користуються популярністю.

З появою дитини батькам слід виконувати безліч дій та купувати безліч речей. Це не тільки меблі, одяг та товари особистої гігієни, а й іграшки для дитини, які відповідають її віку. Їх сьогодні можна придбати на перевіреному сайті https://antoshka.ua/ua/igrushki/portal.html, головне знати, що варто купити.

Топ найкращих іграшок

Незважаючи на те, що асортимент іграшок для однорічної дитини є великим та різноплановим, є кілька варіантів, які користуються найбільшою популярністю.

Брязкальця

Хоча багато хто вважає такі іграшки простими, вони приносять велику користь. Їх слід давати малюкові і на півроку, і на рік. З її допомогою можна активніше розвивати сприйняття:

  • звуків;
  • кольорів.

Також поступово розвивається й дрібна моторика. Але щоб отримати максимум користі від подібних іграшок, слід звертати увагу на матеріали, які використані для виготовлення. Вони мають бути якісними й перевіреними.

Розвиваючий килимок

Їх на продаж надходить чимало. Такий килимок можна розташовувати в манежі або на підлозі. Щоб зробити килимок, який можно знайти на antoshka.ua, кориснішим, на ньому варто розташовувати:

  • м'які іграшки та ті, що відрізняються м’якою й приємною текстурою;
  • дзеркальця, які б'ються;
  • музичні деталі;
  • іграшки, які мають звуки.

Щоб забезпечити комфортніший процес використання, варто вибирати килимки, доповнені м'якими бортами.

Кубики

На продаж надходять різні види кубиків, що відрізняються матеріалом, розміром та іншими параметрами. Деякі іграшки можна з'єднувати за допомогою спеціальних липучок, інших елементів кріплення. Важливо розуміти, що купувати кубики слід лише за умови, що малюк сидить.

Пірамідки

Доволі часто батьки купують й пірамідки. Малюк зможе надягати кільця на спеціально підготовлений шпиль. За допомогою такої іграшки можна розвивати не лише просторове мислення, а й моторику. Поступово дитина зможе зрозуміти, як виконувати прості інструкції.

Найкращі іграшки для однорічної дитини

Сортер

Вибираючи сортер, слід враховувати вік малюка. Для однорічної дитини варто вибирати простіші варіанти. З часом можна купувати і складніші. Вибираючи сортер, варто орієнтуватися на кілька порад:

  • У верхній частині сортера мають бути розташовані великі елементи.
  • До складу сортера не повинні входити елементи із гострими кутами.
  • Найкраще купувати ті набори, до складу яких входять класичні геометричні фігури.

На якій іграшці не планували зупинитися батьки, варто орієнтуватися на матеріали. Вони обов'язково повинні бути безпечними та екологічно чистими.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
10.02.2023 22:09 738
4.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.