Найкращі телевізори для перегляду спортивних змагань

16.03.2023 в 20:48
868
Найкращі телевізори для перегляду спортивних змагань
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Головною особливістю моделей, адаптованих під спортивні трансляції, є здатність швидко та якісно обробляти динамічні сцени.

Чимало шанувальників спорту досі віддають перевагу телевізорам для перегляду змагань. Головною особливістю моделей, адаптованих під спортивні трансляції, є здатність швидко та якісно обробляти динамічні сцени. Сучасні моделі використовують спеціальні технології відтворення рухомих об'єктів. Кут огляду — також важливий фактор для вболівальників, оскільки потрібно, щоб усі глядачі бачили зображення на екрані з однаково високою чіткістю та точністю передачі кольорів.

Камери, що знімають спортивні змагання, перебувають у швидкому горизонтальному русі. Динамічність сцен є проблемним аспектом для більшості бюджетних телевізорів з максимальною частотою оновлення 60 Гц. Чіткість зображення при швидкому русі об'єктів у кадрі падає, що погіршує враження від перегляду.

Оптимальним рішенням для спортивних трансляцій вважаються плазмові телевізори, які підтримують роздільну здатність 4K та частоту оновлення 120 Гц. У деяких телевізорах присутній спеціальний режим «Спорт», який автоматично оптимізує параметри відтворення під футбольні матчі та інші спортивні змагання.

Представлені в цій добірці телевізори мають діагональ від 55 до 58 дюймів та підтримують формат 4К.

Рейтинг найкращих телевізорів для перегляду спорту

Samsung 55MU7002

Samsung 55MU7002

Модель належить серії MU7, яка пропонує найбільш бюджетні варіанти з підтримкою роздільної здатності 4K. 55MU7002 — це один із найдешевших телевізорів з частотою оновлення 120 Гц. Діагональ екрана — 55 дюймів. Операційна система відрізняється зручним інтерфейсом і пропонує велику кількість корисних функцій. Це універсальний телевізор за доступною вартістю.

Panasonic TX-58EX780E

Panasonic TX-58EX780E

Panasonic TX-58EX780E — широкоформатний (діагональ 60 дюймів) телевізор для перегляду спортивних трансляцій, оснащений матрицею типу VA. Оптимальний варіант для перегляду автомобільних перегонів, змагань Олімпійських ігор, боксерських боїв. Екран відтворює зображення з високою чіткістю та контрастністю.

Охоплення широкого спектра кольорів (92% палітри DCI) забезпечує глибину картинки й точність відтінків. Панель підтримує частоту 120 Гц та відмінно справляється з обробкою динамічних епізодів.

Sony KD-55XF9005

Sony KD-55XF9005

Модель 55XF9005 з 55-дюймовим екраном — найкращий вибір для перегляду Ліги Чемпіонів та Чемпіонату світу з футболу. Головна перевага цього телевізора — відмінна передача кольорів. Незалежно від джерела контенту — телеканали, платформа YouTube, IPTV — зображення на екрані є насиченим та максимально природним навіть за заводських налаштувань.

У цій моделі реалізована інноваційна технологія покращення чіткості рухливих сцен X-Motion Clarity, а також автоматична адаптація яскравості HDR. Різноманітні плазмові та РК-телевізори ви знайдете на сайті інтернет-магазину allo.ua. Вибрати найкращу модель допоможуть детальні описи моделей, а також відгуки покупців.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
16.03.2023 20:48 868
4.7 // 3
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.