Ноутбук ігровий: чому краще обрати ноутбук RTX 4080

02.07.2024 в 17:26
350
Ноутбук ігровий: чому краще обрати ноутбук RTX 4080
Ігровий ноутбук RTX 4080
Скільки коштує такий ігровий ноутбук, та які можливості він дає гравцеві? Читайте подробиці в статті.

Гра — захоплюючий процес, який потребує не тільки уваги та реакції, але й нормального обладнання з мінімальним часом відгуку, якісною графікою та звуком. Щоб отримати перевагу над суперниками та повне занурення в ігровий процес, рекомендуємо вибрати геймерські лептопи Lenovo. Підбираючи ноутбук ігровий в Києві https://shop.lenovo.ua/category/notebooks/klass__igrovye, зверніть увагу на топові моделі з відеокартами RTX 4080, які є одними з найкращих у своєму класі. Скільки коштує така техніка, та які можливості вона дає гравцеві?

Характеристики та переваги RTX 4080

Компанія NVIDIA постійно оновлює асортимент дискретних відеокарт для ПК та ноутбуків, щоб відповідати зростаючій якості та максимальним налаштуванням сучасних ігор. У останній лінійці графічних адаптерів другою за топовістю є RTX 4080. Це графічна карта, яка побудована на архітектурі Ada Lovelace та у конфігурації для ноутбуків має 12 Гб відеопам’яті, 7424 ядра CUDA. Вона базується на тензорних ядрах четвертого покоління та задіює RT ядра третього покоління для трасування променів.

Ноутбуки з відеокартою RTX 4080 вирізняються наступними перевагами:

  • реалістична графіка, що покращена за допомогою штучного інтелекту;
  • низька затримка для наближення перемоги;
  • максимальна реалістичність картинки завдяки трасуванню променів;
  • продуктивність у 1,8-4,5 рази вища, ніж в аналогічної відеокарти 30-ї серії;
  • зменшене на 2/3 споживання електроенергії при збереженні високої якості картинки;
  • максимальне FPS завдяки використанню DLSS 3, що задіює ШІ для генерації кадрів;
  • оптимізація електроспоживання завдяки рішенню Max-Q, що оптимізує поточні параметри основних компонентів лептопа, роблячи його потужним, але тихим.

Адаптувавши відеокарту RTX 4080 для ноутбуків, NVIDIA дала у руки виробників новий інструмент для створення продуктивних пристроїв.

Так, в асортименті Lenovo з’явилися потужні та легкі моделі лептопів Legion з наступними характеристиками:

  • процесор Intel Core i9 (13900HX, 13980HX, 14900HX), що розкриє всі можливості графічного адаптера, виконуючі «важкі» завдання;
  • дисплей 16 дюймів з антивідблиском, часом реагування 4 мс, та частотою оновлення 240 чи 165 Гц;
  • 64 чи 32 ГБ оперативної пам’яті, якої вистачить для запуску всіх сучасних ігор на максимальних налаштуваннях;
  • потужне охолодження компонентів для стабільної роботи лептопу;
  • клавіатура з незалежною підсвіткою кожної клавіші, що дозволить з комфортом грати в темряві;
  • агресивний та стильний дизайн. 

При замовленні в офіційного представника Lenovo в Україні ноутбук Legion Pro 7 16IRX9H можна купити за ціною від 140 тис. грн, а пристрій з серії Legion 9 коштуватиме від 180 тис. грн. Такі ноутбуки підходять не тільки для геймінгу, але й для інших завдань, починаючи з професійного стримінгу і завершуючи переглядом відео у високій якості, відеомонтажем, дизайном тощо.

Як вигідно купити ігровий ноутбук

Інтернет-магазин Lenovo Shop пропонує широкий вибір ноутбуків для геймерів. В каталозі ви зможете замовити моделі середнього сегмента з відеокартами RTX 3060, RTX 3050, RTX 4070 з процесорами Ryzen 5, 7 від AMD, Intel Core i7 або топовий ноутбук RTX 4080 https://shop.lenovo.ua/category/notebooks/f_8210.

Також у лінійці представлені компактні навчальні лептопи з діагоналлю дисплею 15 дюймів та пристрої для дизайну з екраном 17 дюймів для максимального огляду і зручності роботи з графікою. Придбати таку продукцію можна у кредит, що дозволить суттєво зменшити разові витрати.

Оберіть в каталозі потрібну модель ноутбука, а офіційний представник Lenovo в Україні забезпечить безкоштовну доставку у Києві, Харкові, Львові та іншому місті країни.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
02.07.2024 17:26 350
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.