Особливості широкоформатного друку

07.07.2024 в 15:40
456
Особливості широкоформатного друку
Ілюстрація / Світлина з відкритих джерел
Широкоформатний друк відрізняється високою швидкістю виготовлення, великим розміром та широким вибором матеріалів.

Широкоформатний друк — це технологія, яка дозволяє створювати високоякісні зображення з великою деталізацією та насиченістю кольорів великих форматів для різних цілей, зокрема для реклами, зовнішньої та внутрішньої. В її основі лежить друк за допомогою спеціальних широкоформатних принтерів на рулонних та листових матеріалах: банері, плівці, полотні, текстилі, фотопапері, ПВХ-пластику, акрилу, композиті та пінокартоні. Для нанесення зображень застосовуються екосольвентні та УФ чорнила. Такий вибір пояснюється тим, що вони забезпечують високу якість, насиченість кольорів та стійкість виробів до впливу зовнішніх факторів.

Для чого використовується широкоформатний друк

Ця методика передбачає застосування друку до створення рекламних об'єктів. Широкоформатний друк, приклади якого можна побачити за посиланням https://www.ok-print.kiev.ua/shirokoformatnii-druk/, користується значним попитом як ефективний маркетологічний інструмент. З його допомогою створюються:

  • бігборди та банери;
  • вивіски та постери;
  • наклейки;
  • штендери;
  • рекламні розтяжки.

Також саме цей метод використається і для брендування авто. Крім того, його зручно застосовувати для створення таких інтер'єрних елементів, як наклейки на меблі, фотокартини на полотні, фотошпалери тощо.

Для нанесення зображення можна використовувати різні матеріали. Серед них найпоширенішими є плівка, що самоклеїться, банерна тканина, полотно і текстиль. Крім того, застосовуються папір, акрил та ПВХ-пластик.

Особливості широкоформатного друку

Переваги широкоформатного друку

Широкоформатний друк від студії Ok-Print має багато переваг, порівняно з іншими видами нанесення:

  1. Доступна ціна. Використання недорогих матеріалів та можливість друку з невисокою роздільною здатністю допомагають знизити вартість.
  2. Висока і точна якість кольору завдяки ICC-профілям і сучасним чорнилам. Надруковані вироби виходять яскравими, насиченими та реалістичними.
  3. Універсальність застосування як в якості зовнішньої реклами великих форматів, так і для інтер'єрного оформлення.
  4. Довговічність. Усі матеріали стійкі до зношування та мають довгий термін експлуатації.
  5. Вигода виробництва невеликих тиражів. Оскільки процес значно дешевший за офсетний друк, буде вигідно надрукувати навіть одне зображення.

Широкоформатний друк відрізняється високою швидкістю виготовлення, великим розміром та широким вибором матеріалів. Завдяки мобільності готовий продукт легко транспортувати та монтувати.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
07.07.2024 15:40 456
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.