Особливості та технології нанесення зображень на футболки

22.03.2023 в 12:28
561
Особливості та технології нанесення зображень на футболки
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Розглянемо технології брендування футболок, які відрізняються за складом матеріалу для нанесення принту та умовами догляду за готовим виробом.

Сьогодні для просування товарів і послуг застосовується чимало дієвих маркетингових інструментів. Ефективний результат показали брендовані аксесуари, одяг і сувеніри. Багато корпоративних клієнтів зацікавлені в нанесенні логотипа чи рекламного слогана на предмети гардероба, бо це дає змогу розширити цільову аудиторію та заохотити якомога більше клієнтів до придбання товарів компанії.

Замовити друк на футболках у Львові можна на вигідних умовах, скориставшись професійними послугами надійної рекламної агенції.

Популярні методи друку

Розглянемо найпопулярніші технології брендування футболок та іншого одягу. Вони відрізняються за складом матеріалу для нанесення принту та умовами догляду за готовим виробом.

нанесення зображень на футболки

  • Шовкографія. Один із найефективніших способів друку малюнків і написів. Завдяки такій технології можна отримати яскравий і насичений принт, що не втратить своїх початкових властивостей з часом. Єдиний мінус — обмеження за вибором забарвлень. Це пов’язано з тим, що створення трафарету відбувається окремо для кожного кольору шляхом поєднання барвників. Матеріал, що застосовується для друку логотипа чи слогана має витримувати надвисокі температури, навіть до 190 градусів. Малюнок не втрачає стійкості кольору й через 50 циклів прання.
  • Термотрансферний друк. Ця технологія є менш популярною, ніж шовкографія, що пов’язано зі складністю догляду за готовим виробом. Корпоративне зображення може швидко потріскатися або стертися. Але вагомим плюс є можливість надрукувати повноколірний малюнок, знімок чи картинку.
  • Сублімаційний метод. Така технологія передбачає використання одягу світлих кольорів для брендування. Здебільшого друк виконується на футболках чи бейсболках білого кольору. Зображення не стирається навіть після 50 циклів прання.

Що стосується вибору тканини для нанесення принту, зазвичай використовується бавовна, оскільки вона є довговічною та міцною, що дає змогу зберегти первинні властивості виробу.

Вишивка

Не менш популярною є вишивка на одязі. Адже одяг з вишитими зображеннями та написами виглядає привабливо, сучасно, вишукано та стильно. До того ж малюнок буде дуже якісним і надійним. Для вишивки використовуються міцні волокна, завдяки яким можна створити нескладні орнаменти, а також оригінальні написи та деталізовані зображення.

Головними перевагами такого методу брендування є можливість створення модного одягу з індивідуальним дизайном, відмінна якість корпоративних принтів і написів, міцність тканин і стійкість до ультрафіолету та механічних пошкоджень.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
22.03.2023 12:28 561
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.