Помітні зміни в догляді за шкірою навколо очей

16.01.2023 в 18:24
486
Помітні зміни в догляді за шкірою навколо очей
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Формула від CeraVe відрізняється дбайливим впливом, якісним зволоженням, а також чудово підходить для боротьби з темними колами під очима.

Зазвичай про догляд за шкірою повік молоді дівчата не замислюються, але саме ця область першою показує ознаки старіння. Тому варто почати використовувати крем для шкіри навколо очей на випередження, не чекаючи появи вікових змін. Формула від CeraVe відрізняється дбайливим впливом, якісним зволоженням, а також чудово підходить для боротьби з темними колами під очима.

Поступове досягнення цілей

Ті, хто не вірить в дієвість кремів для повік, просто не знайшли свого продукту. Великий вибір пропонує безліч засобів з різним принципом дії. Одні намагаються дати максимальне зволоження, через це гірше справляються з видимими ознаками старіння. Інші навпаки обіцяють швидкий результат і досягають його агресивними компонентами, які нерідко викликають подразнення на чутливих ділянках. Дерматологи CeraVe обрали для себе місце золотої середини: їх засоби працюють одразу проти сухості та легких темних кіл.

За що споживачі цінують дерматокосметику CeraVe:

  • легка та нежирна консистенція;
  • швидко поглинається і не розмазується під макіяжем;
  • не щипле та підходить навіть дуже чутливій шкірі.

Залежно від видимості темних кіл для досягнення результатів може знадобитися час і послідовне використання засобу. Адже формула CeraVe має накопичувальну дію, згідно з якою після кожного нанесення компоненти поглинаються клітинами, які відновлюються та з часом зменшують тьмяність і видимість зморшок.

По консистенції засіб більше нагадує легкий бальзам і розподіляється аплікатором. Через це його вистачить надовго, оскільки для одного нанесення знадобиться всього 2-3 краплі.

крем для шкіри навколо очей CeraVe

Ілюстрація / Світлина: www.cerave.ua

Формула успіху

Крем виконує всі забаганки, яких можна хотіти від засобу для шкіри навколо очей: зменшення зморшок, освітлення темних ділянок, зняття набряків та зволоження. Цього вдалося досягти шляхом використання сили 3 основних керамідів — компонентів шкірного бар'єру, які зникають першими, відкриваючи шлях для ознак старіння і шкідливих зовнішніх факторів. Також формула поєднує гіалуронову кислоту для перерозподілу вологи, заспокійливий ніацинамід і рослинний комплекс, що відбілює темні кола.

Щоб досягти бажаного результату, доведеться почекати, адже концентрація речовин спрямована на поступову дію. CeraVe намагається не перевантажувати продукцію занадто великою кількістю активних речовин, щоб не порушувати гармонію м'якості шкіри.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
16.01.2023 18:24 486
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.